WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Een betonlook badkamer combineren met andere stijlen

Een vaak gebruikte combinatie met betonlook is hout. Hiermee ontstaat er een warme en uitnodigende sfeer. Met grote betonnen vloer- en wandtegels leg je een stoere basis, met een grof houten badkamermeubel voeg je een warme touch toe. Hiermee benadruk je het contrast met het beton en zal het houten meubel een echte eye-catcher zijn. 

Een betonlook badkamer kun je ook goed combineren met moderne badkamermeubels. Strakke lijnen, natuurlijke kleuren en luxe materialen dragen bij aan een stoere en moderne uitstraling.

Betonlook badkamer in verschillende uitvoeringen/opstellingen

Het kiezen van de juiste opstelling in een betonlook badkamer kan de ruimte optisch groter laten lijken. Grote betonlook tegels maken de ruimte rustig en optisch groter. Plaats een moderne inloopdouche of zelfs een betonnen vrijstaand bad bij een ruime badkamer. Bij een kleine badkamer is een inloopdouche een must. Hierdoor lijkt de badkamer optisch groter. Benut de ruimte optimaal en kies voor hangende badkamermeubels, natuurlijk licht en grote betonlook tegels.

Betonlook badkamermeubels

Strakke lijnen, natuurlijke kleuren en een moderne afwerking sluiten perfect aan bij een betonlook badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een houten wastafelmeubel met zwarte kranen, of een beton cire wastafel meubel gecombineerd met een natuurstenen waskom. Met beton cire, een betonstuc gemengd met hars, kun je gemakkelijk betonlook accenten toevoegen aan jouw badkamer.

Betonlook tegels

Betonlook tegels leggen een kalme en stoere basis voor een betonlook badkamer. Kies voor een grote tegel om de ruimte te benadrukken en varieer in lichte of donkere kleuren, passend bij jouw voorkeur. Ook natuursteen tegels sluiten mooi aan bij een betonlook badkamer en geven een stoere, maar warme sfeer.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten