WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Een houtlook badkamer combineren met andere stijlen

Hout is een veelzijdig materiaal en voegt aan veel verschillende stijlen net dat beetje warmte en sfeer toe, bijvoorbeeld bij een industriële houtlook badkamer. Een stoere betonnen vloer, zwarte kranen en een massief eikenhouten badkamermeubel afgewerkt met een stalen rand. Door het eikenhouten meubel voeg je in de robuuste elementen warmte toe.

Bij een landelijke inrichting is het gebruik van hout vanzelfsprekend, hiermee geef je de badkamer de natuurlijke en stoere feeling die past bij een landelijke stijl. Een lichtgekleurde houtlook vloer en een waskom van een natuurlijk materiaal zoals natuursteen passen perfect bij een landelijke badkamer met houtlook. 

Een moderne badkamer met hout geeft oneindig veel mogelijkheden. Combineer een stoere houten wastafel met een speels gekleurde tegel of laat het hout terugkomen in details; zoals een spiegel omlijnd met hout of een houtlook tegelwand die sfeer en warmte toevoegt aan de badkamer.

Houten badkamermeubels

Om een badkamer met houtlook stijl te realiseren is er een ruime keuze aan houten badkamermeubels. Je kunt kiezen voor een opvallend meubel van hout als statement piece, zoals een zwevend massief eikenhouten badkamermeubel of een houten badkamermeubel met een betonnen wasbak. Varieer in het soort hout dat je gebruikt, kies bijvoorbeeld voor een donkere kleur bij een industriële stijl of voor een lichtere kleur bij een moderne inrichting.

Elementen in een houtlook badkamer

Naast grote badkamermeubels kun je ook subtiele houtlook elementen toevoegen in een badkamer. Een verlichte badkamerspiegel met houten lijst is een kleine toevoeging met een groot effect op de sfeer. Ook een houten tegelwand achter een moderne radiator voegt warmte toe en draagt bij aan een landelijke en moderne sfeer.

Houtlook tegels

Een houten vloer kun je in een badkamer het beste leggen met houtlook tegels. Bijvoorbeeld een keramisch parket. Met keuze uit beuken, eiken, tropisch hardhout of kersen houtlook vloertegels zijn de keramische tegels bijna niet te onderscheiden van echt hout. Kies voor een visgraat tegelvloer, een houten wandtegel of een vlondereffect van houtlook tegels. De keramische tegels met houtlook zijn water- en krasbestendig en door de glazuurlaag neemt de tegel het vuil niet op. Ideaal voor in de badkamer!

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten