WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Een industriële badkamer combineren met andere stijlen; dat kan!

Een industriële badkamer is erg veelzijdig, door hier andere elementen aan toe te voegen realiseer je gemakkelijk een andere stijl. Door een houten badkamermeubel toe te voegen creëer je een landelijke industriële badkamer sfeer. Dit kan je ook realiseren door te werken met andere robuuste houten meubels of accessoires. Ook landelijke materialen, zoals natuursteen en beton combineren heel mooi met de industriële look. Een industriële badkamer met landelijke elementen zorgt voor een zachtere industriële uitstraling.

Industriële badkamer in verschillende uitvoeringen/opstellingen

Badkamers zijn er in allerlei uitvoeringen en opstellingen, zo ook bij de industriële badkamers. Hierdoor is er voor iedere ruimte en opstelling een passende uitvoering te vinden. Een kleine industriële badkamer kan makkelijk gerealiseerd worden door de toevoeging van accessoires. Voeg een robuust houten badkamermeubel toe en maak gebruik van zwarte accenten, dan creëer je al snel een industriële look. Beschik jij over voldoende ruimte voor een inloopdouche en bad? Dat kan! Een industriële badkamer met bad en inloopdouche in de kleur zwart kenmerkt deze stijl.

Elementen in een industriële badkamer

Een industriële badkamer wordt niet alleen gerealiseerd met ruwe materialen, maar ook met verschillende elementen. Wanneer je bijvoorbeeld een zwarte kraan of een douchewand met een zwart profiel toevoegt creëer je al snel een industriële stijl. Badkamer accessoires zoals een industriële badkamer lamp of een industriële badkamer spiegel maken deze look helemaal af.

Industriële badkamermeubels

In een echte industriële badkamer kunnen industriële meubels natuurlijk niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een stoer badkamermeubel met een minimalistisch design of een strak, modern badkamermeubel met een onderstel van zwart staal of rvs. Ook is de combinatie van hout en natuursteen een vaak gekozen optie. Kies dan bijvoorbeeld voor een natuurstenen waskom of wastafel in combinatie met een hout meubel eronder.

Industriële tegels

Tegels in de badkamer zijn van grote invloed op de uitstraling. Daarom dient er voldoende aandacht aan besteed te worden. Betonlook past perfect bij een industriële badkamer tegel en ze zijn in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar. Naast dat deze industriële tegels stijlvol zijn, zijn ze ook erg functioneel. Betonlook tegels zijn namelijk waterafstotend en daarmee zijn ze zeer geschikt voor in de badkamer.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten