Klassieke badkamermeubels

Een klassiek badkamermeubel is een belangrijk onderdeel in een klassieke badkamer. Het zorgt voor een duidelijke klassieke stijl en maakt het totaalplaatje compleet. Bij een badkamermeubel kun je denken aan een klassiek badmeubel op pootjes met geborstelde gouden kranen. Een klassiek wastafelmeubel heeft vaak houten onderdelen, zoals opbergruimte achter deurtjes met daarboven vierkante wastafels in lichte kleuren en natuurlijke materialen.

Elementen in een klassieke badkamer

Voor een klassieke stijl maak je gebruik van voornamelijk lichte tinten zoals wit, bruin of grijs. Of ga voor iets meer kleur met pasteltinten. Kies voor kleuren met een warme ondertoon om het interieur meer te laten spreken en een lichte uitstraling te creëren. Gebruik natuurlijke materialen zoals een houten klassieke spiegelkast of een wastafel van marmer of natuursteen met een klassieke gouden kraan.

Klassieke tegels

Een klassieke badkamer is niet compleet zonder de juiste tegel. Een klassieke badkamertegel heeft vaak een marmerlook die zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ook zwart/wit tegels komen goed tot zijn recht in een klassieke badkamer door de lichtelijk speelse en elegante uitstraling. Combineer jouw favoriete tegel met een mooie, lichte houten vloer voor een klassieke uitstraling.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Graag nog meer weten of heb je nog behoefte aan meer inspiratie over de verschillende mogelijkheden voor jouw badkamer? Bij Piet Klerkx hebben we alles van de complete moderne badkamer tot aan een industriële badkamer. Laat jouw droombadkamer tot leven komen met onze moderne badkamer inspiratie. Plan eenvoudig een online afspraak in bij Piet Klerkx Waalwijk voor vrijblijvend advies of vraag gratis een keuken- en badkamermagazine aan.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten