WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Een landelijke badkamer combineren met andere stijlen

Bij een landelijke badkamer kun je verschillende kanten op, omdat deze stijl heel veelzijdig is. Je kunt deze stijl gemakkelijk combineren met andere stijlen. Bij een modern landelijke badkamer past een wit vrijstaand bad perfect. Om een landelijke badkamer in klassieke sfeer te realiseren voeg je een bad op pootjes toe. Zo komt dat klassieke karakter goed tot zijn recht. Bij een landelijke industriële badkamer wordt vaak gewerkt met zwarte details, zoals een stoere zwarte kraan of een metaal element.

Landelijke badkamer in verschillende uitvoeringen/opstellingen

Dat een landelijke badkamer erg veelzijdig is, is al duidelijk. Deze zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en opstellingen bij Piet Klerkx. Heb jij een kleine badkamer? Geen probleem! Zelfs een kleine landelijke badkamer kan gerealiseerd worden met de toevoeging van landelijke meubels of accessoires. Door het gebruik van veel natuurlijke materialen en lichte kleuren oogt jouw badkamer groter. Heb jij meer ruimte en zou je graag een inloopdouche willen? Dat kan! Door het gebruik van landelijke tegels en natuur elementen creëer je een ruimtelijke en landelijke sfeer in de badkamer. Zo geniet je tijdens elke douchebeurt van de rustgevende en stijlvolle ruimte.

Landelijke badkamermeubels

Landelijke badkamermeubels kunnen niet ontbreken bij het samenstellen van een landelijke badkamer. Deze meubels kenmerken zich door natuurlijke en robuuste materialen. Wat dacht je van een betonnen wasbak of een houten kast met daarop waskommen en klassieke kranen? Met landelijke badkamermeubels creëer je warmte en sfeer in een badkamer waar je ultiem tot rust kan komen.

Landelijke badkamer accessoires

Wat nog meer niet mag ontbreken is landelijke badkamer decoratie. Zo geef je net dat beetje extra sfeer en een landelijk tintje aan jouw badkamer. Dit doe je door houten plankjes toe te voegen voor al jouw spullen, of door een mooie spiegel met houten frame op te hangen. Ook met warme verlichting en gedetailleerde kranen kun je de landelijke sfeer creëren die jij voor ogen hebt.

Landelijke tegels

Tegels zijn sfeerbepalend in een badkamer en het bepaalt gelijk de look die je wilt uitstralen. Natuursteen, lichte betonlook en houtlook tegels zijn erg populair bij de landelijke badkamer stijl. Bij natuursteen kun je denken aan marmer of een keramische natuursteenlook tegel, deze tegels zijn stuk voor stuk uniek. Lichte betonlook tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk en passen perfect binnen de landelijke sfeer. Houtlook tegels zorgen voor een warmte en sfeer. Ook kleinere tegels in natuurlijke kleuren zijn typerend voor landelijke badkamers. Er zijn dus meerdere opties voor landelijke badkamer tegels, zo creëer je altijd de sfeer die bij jou past!

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten