Een luxe badkamer combineren met andere stijlen

Een luxe ingerichte badkamer kun je combineren met andere stijlen. Pas het aan op jouw inrichting of geef het een persoonlijke touch door het bijvoorbeeld te combineren met een moderne inrichting stijl. Gebruik bij een luxe moderne badkamer meer geometrische figuren, strakke lijnen en natuurlijke kleuren, gecombineerd met bijvoorbeeld een donker wastafelmeubel of een mat zwarte regendouche. 

Een luxe badkamer in landelijke stijl bevat meer houtelementen om de natuurlijke uitstraling terug te brengen. Om het toch de luxe en exclusieve uitstraling te geven kun je details toevoegen zoals zwarte kranen, waskommen of een betonnen bad. 

Hoe luxer hoe beter? Dan is een luxe design badkamer met messing kranen en accessoires iets voor jou. Grote tegels en kleine details benadrukken de ruimte en geven een exclusieve uitstraling. Donkere kleuren geven een gevoel van rust en luxe en zijn makkelijk te verwerken in details; zoals een zwarte wasbak of stalen douchedeuren.

Luxe badkamer in verschillende uitvoeringen/opstellingen

Een inloopdouche sluit perfect aan bij een luxe badkamer. Een inloopdouche maakt de ruimte optisch groter en kan strak worden afgewerkt met grote tegels of een glazen douchewand. 
Ook in een luxe kleine badkamer is een inloopdouche een must. Juist door het gebruiken van grote tegels creëer je een optisch grotere ruimte. Natuurlijk licht, grote spiegels en lange meubels geven allemaal de illusie van een grotere ruimte in een kleine luxe badkamer.

Luxe badkamermeubels

Een luxe uitstraling creëer je met kwalitatieve badkamermeubels en strakke lijnen. Een moderne wastafel met een matzwarte kraan straalt luxe uit. Ook het gebruik van de juiste materialen draagt bij aan een luxe gevoel. Marmer en natuursteen zijn materialen die mooi verwerkt kunnen worden in een luxe badkamermeubel. Bijvoorbeeld een natuurstenen waskom of een marmer blad op een luxe wastafel.

Elementen in een luxe badkamer

Met kleine details kun je een badkamer snel een exclusieve uitstraling geven. Een luxe zwarte watervalkraan, een elegante natuurstenen wasbak of een organische spiegel voor een speelse touch, met kleine details en elementen ontstaat er al snel een luxe sfeer in jouw badkamer.

Luxe badkamertegels

In een badkamer kun je het beste kiezen voor tegels; deze stoten namelijk water af. Een grote tegel benadrukt de de ruimte van de badkamer en geeft een gestroomlijnd effect. Om het luxe gevoel nog meer te versterken kun je kiezen voor een kwalitatieve en elegante vloer- of wandtegel van marmer. Neem een gewaagde keuze en betegel jouw badkamervloer met marmer. Een beton-look tegel is iets subtieler en daardoor ligt er een rustigere, maar luxe basis waardoor je je meer kunt uitleven op de details en badkamermeubels.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten