Fauteuils

Een fauteuil is een heerlijke, gemakkelijke stoel, bedoeld om ontspannen uw boek te lezen of tv te kijken. En omdat we niet allemaal hetzelfde zijn, bieden we bij Piet Klerkx een uitgebreide collectie comfortabele fauteuils. U vindt bij ons fauteuils in alle denkbare stijlen en modellen, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Lees verder en ontdek onze collectie fauteuils.
 

 1. Huiscollectie
  899,- 1099,-
 2. designonstock
  1549,-
 3. fauteuilplein
  1399,-
 4. fauteuilplein
  2849,-
 5. Montel
  1649,-
 6. Heeft u hem al?

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. fauteuilplein
  2399,-
 8. Huiscollectie
  1899,-
 9. Huiscollectie
  1099,-
 10. enzo luca
  2799,-
 11. enzo luca
  2199,-
 12. harvink
  1190,-
 13. Huiscollectie
  319,- 399,-
 14. Professioneel advies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 15. Montel
  1899,-
 16. enzo luca
  1799,-
 17. henders en hazel
  749,-
 18. henders en hazel
  729,-

Fauteuils in alle stijlen

Een fauteuil mag de blikvanger van het interieur zijn, maar kan ook een onderdeel van het bestaande meubilair zijn. Bij Piet Klerkx vindt u beide: modellen die opvallen vanwege het design of de kleur, of fauteuils in het ontwerp van bijvoorbeeld de bank. Wat u ook kiest, in onze ruime collectie vindt u gegarandeerd een fauteuil die past bij uw wensen en interieur. Houdt u van modern? Dan bieden wij een ruime keuze moderne fauteuils met strakke lijnen. Daarbij kiest u uit bijvoorbeeld een fijne vormgeving of een moderne, massieve stoel met een dikke zitting en armleuningen. Bent u een liefhebber van een klassieke of landelijke stijl? Ook hierin vindt u diverse modellen in sierlijke vormen en kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een fluwelen stof of bruin leer die deze stijl benadrukken.
 

Diverse merken

Bij Piet Klerkx bieden we behalve onze huiscollectie ook een grote selectie andere merken als Leolux, Xooon, Montèl en vele andere kwalitatieve en originele namen. Naast het merk en uw favoriete stoel, kunt u bij veel modellen ook de vulling kiezen evanals het materiaal en de kleur van de stoel en poten. Kortom, de keuzemogelijkheden zijn uitgebreid voor de perfecte fauteuil.

Bekijk de collectie fauteuils

Bent u op zoek naar een heerlijke en gemakkelijke fauteuil? Breng dan een bezoek aan een van de woonwinkels van Piet Klerkx. Hier heeft u ruime gelegenheid onze stoelen te bekijken en vooral ook uit te proberen. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden en de modellen zien.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND