Opbergkasten

Een opbergkast is een erg praktische kast die onmisbaar is in ieder huis. Deze kast zorgt er namelijk voor dat u altijd geniet van een nette, opgeruimde ruimte. Of u nu op zoek bent naar een opbergkast voor in de woonkamer, slaapkamer, hal of in een smalle ruimte, overal is een oplossing voor. Ontdek het gevarieerde assortiment opbergkasten van Piet Klerkx!

Pagina
 1. henders en hazel
  1349,-
 2. Huiscollectie
  1299,-
 3. henders en hazel
  1349,-
 4. Huiscollectie
  1449,- 1799,-
 5. Huiscollectie
  1799,-
 6. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 7. Huiscollectie
  999,- 1399,-
 8. xooon
  1199,-
 9. Huiscollectie
  1999,-
 10. enzo luca
  2199,-
 11. enzo luca
  1399,-
 12. enzo luca
  1799,-
 13. enzo luca
  1899,-
 14. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 15. enzo luca
  1599,-
 16. Huiscollectie
  1099,-
 17. Huiscollectie
  999,-
 18. henders en hazel
  799,-
 19. henders en hazel
  1399,-
Pagina

Het assortiment opbergkasten

De opbergkasten van Piet Klerkx zijn verkrijgbaar in alle denkbare soorten en maten. Hoe breed, hoog of diep de kast ook mag zijn, Piet Klerkx heeft overal een oplossing voor. Zelfs wanneer u last heeft van een schuine wand zijn er vele oplossingen mogelijk. Laat de opbergkast perfect aansluiten op de ruimte en geniet van een opgeruimde woning.

Opbergkasten in alle stijlen

Naast dat de kast de gewenste grootte moet hebben, dient hij ook aan te sluiten op de stijl in de ruimte. Het is daarom van belang dat u goed weet welke stijl u wilt uitstralen in de woning. In het assortiment opbergkasten van Piet Klerkx zijn prachtige exemplaren te vinden voor de liefhebbers van de moderne stijl. Ook landelijke en industriële kasten ontbreken niet in de collectie. Afhankelijk van uw wensen, kiest u de opbergkast die bij u past. Om de woning helemaal af te maken, combineert u de opbergkasten met bijvoorbeeld de bijpassende dressoirs en tv meubels van Piet Klerkx.

De diverse materialen

Voor de opbergkasten van Piet Klerkx worden diverse materialen gebruikt. De meeste kasten zijn gemaakt van hout. Dit brengt veel warmte en sfeer in huis. Voor de liefhebber van de moderne interieurstijl is er ook een ruime keuze uit hoogglans opbergkasten. De metalen opbergkasten creëren een stoere look in de ruimte en passen perfect bij de industriële interieurstijl.

Bekijk de opbergkasten bij Piet Klerkx

Is een opbergkast iets voor u van wilt u meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten in de webshop van kom langs in een van onze woonwinkels . Hier staan ​​onze deskundige woonadviseurs voor u klaar en helpen u met het vinden van de juiste meubelen.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?