Tv-meubels

Dankzij een tv-meubel staat de tv altijd op de juiste hoogte en zijn de kabels netjes weggewerkt. Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar heeft ook een decoratieve functie. Met de collectie van Piet Klerkx zult u zien dat tv-meubels een echte toevoeging aan uw interieur zijn en met hun stijl en formaat uw woonruimte aankleden. Lees verder en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die Piet Klerkx u biedt op het gebied van tv-meubels.

Pagina
 1. Huiscollectie
  1499,-
 2. Huiscollectie
  849,-
 3. Huiscollectie
  848.99
 4. Huiscollectie
  1499,- 1699,-
 5. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. henders en hazel
  799,-
 7. henders en hazel
  1099,-
 8. Huiscollectie
  2899,-
 9. Huiscollectie
  1986,-
Pagina

Ontdek tv-meubels in diverse stijlen

Een tv-kast staat vaak in het zicht in de woonruimte en valt daarom goed op. Wanneer u tv kijkt, is het tv-meubel ook constant in uw zicht. Daarom is het van belang een design te kiezen naar uw wens, dat aansluit op de rest van het interieur. Bij Piet Klerkx kunt u terecht voor tv-kasten in diverse stijlen. Wat dacht u van een stoer tv-meubel in industrieel design, een modern, zwevend tv-meubel in wit of een tijdloos tv-meubel van hout? We lichten de mogelijkheden toe, zodat u ontdekt welke stijl tv-dressoir het beste bij u past. 

Industriële tv-meubels

Heeft u een stoer, robuust en donker interieur? Dan sluit een tv-meubel in industrieel design hier perfect op aan. Een typisch voorbeeld hiervan is een tv-wandmeubel gemaakt van verweerd hout met veel nerven en knoesten. De tv-kast in industrieel design is ook vaak omlijst met een grove, zwart metalen rand en zwarte grepen. Dit zorgt voor een fraai contrast. Een industrieel tv-meubel kan ook zwart zijn met een robuuste, houten opdruk en grove poten. Het resultaat is stoer, stijlvol en trendy.

Houten tv-meubels

Een tv-meubel van hout is stijlvol, tijdloos en past in vrijwel ieder interieur. Doordat u kiest uit verschillende houttinten en –structuren, zit er altijd een exemplaar naar wens tussen. Kies bijvoorbeeld een tv-dressoir in licht, egaal hout voor uw moderne interieur. Heeft u een landelijke woonstijl? Kijk dan eens naar de varianten met veel kleurschakeringen, nerven en knoesten. Dit zorgt voor een natuurlijk en levendig uiterlijk. Een houten tv-meubel is bijzonder veelzijdig en is eindeloos te combineren met diverse woonstijlen.

Zwevende tv-meubels

De ultieme toevoeging aan een modern interieur is een zwevend tv-meubel. Dit tv-meubel hangt zwevend boven de vloer door middel van slimme wandmontage. Het meubel beschikt niet over pootjes en is vaak ook strak, en greeploos vormgegeven. Het resultaat is een modern, strak en minimalistisch aanzicht. Kies bijvoorbeeld voor een zwevend tv-meubel in wit of zwart, eventueel met een hoogglans finish voor een ruimtelijk effect. Liefhebbers van kleur kunnen ook kiezen voor een hangend tv-meubel in MDF, zoals grijs, blauw of beige.

Kies uit verschillende modellen tv-meubels

Naast verschillende stijlen ontdekt u ook diverse modellen tv-kasten. Meestal zijn tv-meubels lage kasten, zodat de tv op ooghoogte staat vanuit uw zithoek. Denk hierbij aan compleet gesloten kasten voor een nette en overzichtelijke look. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van gesloten en open, zodat u de kast ook als toonkast kunt gebruiken voor uw favoriete accessoires. Naast alle lage modellen waarbij de tv altijd zichtbaar is, biedt Piet Klerkx ook staande of hangende tv-wandmeubels waarbij u de tv achter kastdeuren zet. Dit zijn hoge kasten die, wanneer de deurtjes gesloten zijn, voor een strak en opgeruimd uiterlijk zorgen. Bekijk ook eens de rest van onze collectie kasten voor bijpassende modellen of doe inspiratie op met een aantal van onze favoriete kasten.

Tv-meubel kopen? Kom naar Piet Klerkx!

Wilt u een tv-meubel kopen of meer inspiratie opdoen? Kom dan langs in een van onze winkels om de grootste collectie tv-meubels met eigen ogen te bekijken. Maak alvast een afspraak met een van onze deskundige woonadviseurs. Zij voorzien je van een persoonlijk advies en helpen je bij het uitzoeken van een tv-kast die perfect aansluit bij jouw wensen en interieur.  

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?