Wandkasten voor elke inrichting

Een wandkast is niet alleen een praktische opbergmeubel, maar vooral een kast die bijdraagt aan de sfeer en inrichting van uw woonruimte. De keuze in wandkasten is uitgebreid, van open tot dicht, van hoog tot laag en van basic ontwerp tot design. U gebruikt de wandkast in de woonkamer als opbergmeubel voor spullen die u uit het zicht wilt houden, maar ook als toonkast voor uw mooiste foto’s, vazen of andere favoriete accessoires. Lees meer over de uitgebreide collectie wandkasten bij Piet Klerkx.

Pagina
  1. enzo luca
    5799,-
  2. Huiscollectie
    925,-
  3. Huiscollectie
    3378,-
Pagina

Wandkasten in diverse formaten

Hoe groot of klein uw wand is, wandkasten zijn er voor elke ruimte. Een grote, lege wand vraagt om een ruime wandmeubel die de woonruimte aankleedt. Dat kan een lage dressoirkast zijn waar u niet alleen spullen in opbergt maar ook op kunt zetten. Denk aan decoratieve accessoires, maar ook een tv past op een lage kast. Naast grote, wandvullende kasten zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van smalle wandkastjes als aanvulling op het interieur in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, keuken of werkkamer.

Diverse modellen wandkasten

Wandkasten vindt u bij Piet Klerkx in veel verschillende modellen. Allereerst is er keuze in dichte en open wandkasten of een combinatie van beide. Ook valt een wandkast als hangend model onder de mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse lichte en donkere kleuren als grijs, bruin en houtkleur. Qua materialen vindt u wandkasten van ruw hout, maar ook houtfineer voor een fijne look of MDF-platen die u in een kleur of bijvoorbeeld hoogglans kunt bestellen. Bovendien bieden ook de ontwerpen van de Piet Klerkx wandkasten een ruime keuze: van Italiaans design met originele eyecatchers tot basic modellen die opgaan in het interieur. Ook vindt u wandkasten die uit losse onderdelen bestaan zodat u zelf uw kast samenstelt. U vindt gegarandeerd een passende wandkast bij Piet Klerkx!

Bekijk de wandkasten

Bent u op zoek naar een wandkast die past bij uw interieur? Bij Piet Klerkx bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie. Zoek de kast die bij u past in één van onze zes winkels of bekijk het aanbod direct online.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?