Complete keukens

Samen koken

Complete keukens

De keuken wordt vaak gezien als hart van het huis: een plek waar gezellig samen gegeten wordt, maar ook een plek waar je tussen de maaltijden door graag vertoeft. Om deze reden is het belangrijk dat je keuken helemaal naar jouw wens is ingericht en een sfeer uitstraalt waarbij jij je prettig voelt. Bij Piet Klerkx heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment, zodat je gegarandeerd de keuken vindt waarnaar je op zoek bent.

Lees Piets liefde voor

koken & baden

  • Vind je ideale opstellingen
  • Alles over keukens & badkamers
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus

Bereken de prijs van je keuken

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het handig om te weten wat het prijskaartje van jouw ideale keuken gaat zijn. Met de keuken budgetplanner van Piet Klerkx reken je zelf op eenvoudige wijze uit wat jouw keuken gaat kosten.

Ontwerp je keuken in 3D

Twijfel je over een rechte keuken, een hoekkeuken of een eilandkeuken? Of wil je weten wat bijvoorbeeld een antraciet vloertegel met je keuken doet? Ontwerp met de 3D tool een duidelijk beeld van jouw toekomstige keuken.

Gevarieerde stijlen

Van klassiek tot landelijk en van een simpele keuken tot een keuken met alles erop en eraan: Piet Klerkx heeft een uitgebreide collectie keukens waardoor je gegarandeerd jouw ideale keuken vindt. Houd je van strak, minimalistisch en opgeruimd? Kijk dan eens naar onze moderne en design collectie. Deze stijlen worden gekenmerkt door strakke lijnen, neutrale kleuren, greeploze kasten en een stijlvol werkblad. Heb je liever een keuken waar je direct de warme sfeer proeft? Onze landelijke en klassieke collecties hebben mede dankzij de sierlijke fronten met passende handgrepen een knusse en gezellige uitstraling. Naar welke stijl je ook op zoek bent, er zijn mogelijkheden genoeg.

Verschillende opstellingen

Wanneer je een nieuwe keuken gaat kopen, is het van belang dat deze goed tot zijn recht komt. De ruimte waarin de keuken komt te staan, heeft hier veel invloed op. Om de keuken perfect in de ruimte te laten passen, bestaat onze collectie uit verschillende opstellingen. Hierbij kun je denken aan een eenvoudige rechte opstelling, maar ook aan een eiland- en hoekopstelling. De rechte opstelling komt het meest voor in een wat kleinere of smallere ruimte. Een eilandvariant neemt daarentegen wat meer ruimte in beslag. De hoekkeuken kun je zo groot maken als je zelf wilt en is hierdoor vrijwel voor iedere ruimte geschikt.

Keukenapparatuur

De apparatuur heeft veel invloed op het gebruikersgemak van de keuken. Alle keukens van Piet Klerkx beschikken daarom over de beste en meest gebruiksvriendelijke apparatuur. Je hebt hierbij onder andere de keuze uit merken als ATAG, Whirlpool, Bauknecht en Siemens. Wil je bijvoorbeeld een combimagnetron van ATAG en een vaatwasser van Whirlpool? Dat kan. Je kunt de verschillende merken met elkaar combineren, zodat je keuken écht helemaal naar wens is. Alle apparatuur is erop gemaakt om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken in de keuken. Daarnaast kun je de apparatuur dankzij ons ruime aanbod geheel bij je keukenstijl laten aansluiten. Wil je onze collectie met eigen ogen bewonderen? Kom dan naar één van onze winkels waar onze adviseurs je graag te woord staan.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×