WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Bruine keukens in verschillende stijlen

Met een bruine keuken zet je een natuurlijke, aardse toon die je kunt afstemmen op verschillende interieurstijlen. Van kastanje bruin tot lichtbruin of een hoogglans- tot ruwe afwerking; met een bruine keuken creëer je diepte en karakter. 

Moderne bruine keuken
De strakke lijnen en moderne vormgeving maken een moderne bruine keuken tot een tijdloze keuken. Kies voor een licht bruine tint voor een ruimtelijke look. Denk bijvoorbeeld aan greeploze bruine keukenkasten met een hoogglans afwerking. Zo komt het strakke en unieke design van een moderne keuken samen met de warme sfeer van de kleur bruin. 

Landelijke bruine keuken
Een landelijke keuken komt helemaal tot zijn recht in een bruine kleur. Kies voor een donkerbruine kleur voor een rustiek karakter. Kies voor keukenkasten met een houtnerf en combineer de landelijke bruine keuken met nog meer natuurlijke elementen zoals bijvoorbeeld een houten werkblad.

Bruin combineren met andere kleuren/materialen

Een bruine keuken leent zich perfect om te combineren met andere kleuren en materialen. Kies voor een natuurlijke uitstraling door te combineren met zachte kleuren zoals wit en groen, of voor zwart voor een stoere industriële look. 

Bruin en zwart
Ben je op zoek naar een stoere en industriële keukenstijl? Ga dan voor de combinatie van bruin en zwart. De warme sfeer van de bruine elementen zorgen voor een uitnodigende keuken. Door zwarte details toe te voegen zoals een zwart keukenblad of zwart stalen grepen ontstaat er een spannend samenspel tussen aards en industrieel. 
 
Bruin en wit 
Een bruine keuken in combinatie met wit zorgt voor een open en frisse look. Dit sluit perfect aan op een moderne bruine keuken. Combineer een lichtbruine kleur met een wit aanrechtblad voor een stijlvolle, lichte combinatie. 

Bruin en hout 
Geïnspireerd op de natuur met zijn zachte bruintinten en houten elementen zorgt deze combinatie voor een rustige en karakteristieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een houten aanrechtblad met bruine keukenkasten of een hardhouten vloer.

Meer weten?

Nog meer inspiratie opdoen over bruine keukens? Bestel dan ons online magazine of kom langs naar de showroom in Waalwijk. Maak een afspraak zodat je zeker weet dat er een adviseur voor je klaarstaat. Laat je inspireren door Piet Klerkx!

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je keuken.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • logo bora
  • Miele
  • Logo quooker
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten