Verschillende kleuren rood

Ossenbloed rode keuken 
Een keuken in de kleur ossenbloed rood heeft een karakteristieke uitstraling en past perfect bij een landelijke of industriële woonstijl. Deze roodbruine kleur zorgt voor een rustige en romantische sfeer in de keuken. Een ossenbloed rode keuken brengt de historie terug naar jouw woning. 

Bordeaux rode keuken
Een keuken in bordeaux rood heeft een warme en rijke uitstraling en is net wat minder opvallend dan een felrode keuken. Een bordeaux keuken heeft een diepe rode kleur met een paarse tint, ook wel wijnrood genoemd. Daardoor zorgt een keuken in een bordeaux rode kleur voor een warme en uitnodigende sfeer.

Rode keukens in verschillende stijlen

Moderne rode keuken
Een keuken in rood komt perfect tot zijn recht in een modern interieur. Denk bijvoorbeeld aan een strakke roden keuken met een greeploos design. Een strak lijnenspel en greeploze fronten zorgen in de rode keuken voor een rustgevend en modern geheel. Kortom, less is more in de moderne rode keuken!

Landelijke rode keuken
Een landelijke keuken in rood kenmerkt zich door een sfeervolle en diepe rode tint, deze zorgt voor een nostalgische uitstraling in de ruimte. Een keuken in rood is daardoor binnen de landelijke woonstijl een van de favorieten kleuren. De landelijke rode keuken kun je mooi matchen met houtaccenten en sierlijke handgrepen. Met deze keuken keer je even terug naar de tijd van toen.

Rood combineren met andere kleuren en materialen

Rood zwarte keuken
Een keuken in rood is goed te combineren met zwart. Een keuken met de kleurencombinatie zwart rood zorgt namelijk voor een luxe en mysterieus geheel. Zo kun je een keuken in rood afwerken met een zwarte achterwand en een zwart natuursteen keukenblad. Op deze manier creëer je een stoere finishing touch.

Rood witte keuken
Een keuken in rood is ook perfect te combineren met een neutrale kleur zoals wit. Zo zorgt een wit rode keuken voor een modern en strak geheel. Een keuken in rood met wit is nog steeds intiem en warm, maar minder aanwezig dan een rode keuken. Kortom, de ideale tussenweg! Denk bijvoorbeeld aan een rode keuken met een witte kastenwand of kies bijvoorbeeld voor een wit keukeneiland.  

Keuken rood met hout
Een rode houten keuken zorgt voor een authentieke sfeer en past perfect bij een landelijk interieur. Een rode keuken kan mooi gecombineerd worden met diverse houtsoorten. Een keuken in rood afgewerkt met hout is warm, sfeervol en net iets neutraler. Match hout met rood in de keuken door enkele onderdelen zoals keukenfronten van een houtlook te voorzien.

Kom langs in de winkel

Ben je enthousiast geworden door de diverse mogelijkheden van een rode keuken? Kom langs in Waalwijk om nog meer inspiratie op te doen. Laat je verrassen door de nieuwste keukentrends en bewonder met eigen ogen de keuken in het rood. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een keukenadvies op maat. Een keuken uitzoeken wordt zo nog eenvoudiger! Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat. Zo weet je zeker dat er een adviseur voor jou klaarstaat.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je keuken.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • logo bora
  • Miele
  • Logo quooker
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten