Onze landelijke keukens


Een landelijke keuken combineren met andere stijlen en materialen

Een moderne touch, een stoer detail met hout, of stalen en ijzeren accenten; stem een landelijke keuken af op jouw voorkeuren:

Modern
Bij een modern landelijke keuken kun je denken aan witte details met een strakke vormgeving. Het wit zorgt voor een strakke vormgeving en geeft de keuken een moderne touch. Ook een afwerking met hoogglans keukendeuren draagt bij aan het moderne uitstraling. Combineer dit met een hout(look) werkblad en creëer een landelijk moderne keuken.

Hout
Met houten accenten geef je een stoere touch aan een landelijke keuken. Bijvoorbeeld met eikenhouten fronten of een massief houten werkblad. Hout zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling. In combinatie met de landelijke elementen ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Houd er wel rekening mee dat een houten werkblad relatief veel onderhoud vereist. 

Industrieel
Een combinatie van een landelijke keuken met een industriële stijl zorgt voor een opvallende look. Een zwarte keukenkraan en houten fronten zijn onmisbaar in een landelijke industriele keuken.

Landelijke keukens in verschillende keukenopstellingen

Een landelijke keuken is in elke keukenopstelling een verrijking van de ruimte. Van een kleine keuken, tot een woon- of hoekkeuken, de landelijke keuken past altijd. Kies voor een opstelling die het beste aansluit op jouw ruimte en voorkeuren.

Kookeiland

Bij een landelijke keuken met kookeiland geniet van je extra ruimte. Het kookeiland leent zich perfect als middelpunt van de ruimte. Een plek om samen te koken, bij te praten of een wijntje te drinken. Met een granieten werkblad en eikenhouten fronten, afgewerkt met robuuste grepen creëer je een uitnodigende keuken.

Hoekkeuken

Een landelijke hoekkeuken biedt extra veel beweeg- en opbergruimte. Zowel voor een kleine als grote keuken, een landelijke hoekkeuken geeft een ruimtelijk gevoel.

Woonkeuken

Bij een landelijke woonkeuken vormen de woonkamer en keuken samen één open ruimte. Dit creëert een toegankelijke sfeer waar wonen en koken samenkomen. Bij een woonkeuken kun je de landelijke stijl van de keuken laten terugkomen in het woonkamer gedeelte.

Kleine keuken

Bij een kleine landelijke keuken geniet je van een groots gevoel door de landelijke inrichting. Door het gebruik van lichte kleuren lijkt een kleine ruimte optisch groter. Kies bijvoorbeeld voor een witte landelijke keuken voor een ruimtelijke uitstraling met een luxe gevoel.

U-keuken

Een landelijke keuken opgesteld in een U-vorm is naast zijn gezellige uitstraling, ook functioneel. Met drie verschillende werkvlakken geniet van je van extra veel werk- en opbergruimte.

Rechte keuken

Een rechte keuken in landelijke stijl komt in ieder interieur tot zijn recht. Perfect voor als je iets minder ruimte hebt. Kies voor bovenkastjes voor extra opbergruimte, of voeg een schiereiland toe wanneer een vrijstaand kookeiland geen optie is.

Landelijke keukens in verschillende kleuren

Met verschillende kleuren geef je een persoonlijke touch aan jouw keuken. Kies voor lichte kleuren om een modern gevoel te versterken, voor donkere kleuren voor extra warmte en sfeer of neem een gewaagde keuze met groen of blauw. 

Wit 
Het lichte gevoel van de zomer kun je vasthouden met een witte landelijke keuken. De lichte kleur zorgt voor een frisse en ruimtelijke look. Een witte landelijke keuken sluit perfect aan bij een moderne inrichting en legt een accent op het tijdloze gevoel. 

Zwart
Met zwarte accenten in een landelijke keuken versterk je een stoer en industrieel effect. Een keuken die de warmte en sfeer vasthoud door zijn kleur en uitstraling. Een zwarte landelijke keuken is goed te combineren met een hout(look) werkblad en robuuste handgrepen.

Landelijke keuken kraan

Grijs
Ook grijs geeft een stoere sfeer aan de keuken. Het is iets zachter dan het zwart en geeft de ruimte om te spelen met andere kleuren en materialen. Denk bijvoorbeeld aan groene planten, of massief houten details. 

Groen 
Ga voor een spannende keuze en kies voor een landelijke keuken in een groene kleur. Met deze trendy kleur creëer je een opvallende keuken met een warme ondertoon.

Blauw 
Met een frisse blauwe kleur kies je voor een gedurfde stijl in jouw keuken. Kies voor een donkerblauwe tint voor een klassieke en luxe uitstraling of ga voor een lichtblauwe kleur voor een frisse en ruimtelijke sfeer.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Meer weten of meer inspiratie nodig? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in bij Piet Klerkx Waalwijk of vraag een gratis keuken- en badkamermagazine aan. Onze interieuradviseurs bieden graag advies om samen de mooiste landelijke keuken uit te kiezen, afgestemd op jouw voorkeuren en wensen!

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je keuken.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • logo bora
  • Miele
  • Logo quooker
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten