Onze luxe design keukens


Luxe onderdelen in de keuken

Kookeiland
Een kookeiland wordt ook wel het hart van de keuken genoemd. Bij een luxe keuken kan een kookeiland dan ook niet ontbreken. Hier wordt aan gekletst, geborreld en gegeten. Dat maakt het juist belangrijk dat hier de nodige aandacht aan wordt besteed. Bij een luxe keuken met kookeiland zie je vaak een strak en minimalistisch design. Zo blijft de keuken overzichtelijk en staat het luxe materiaalgebruik centraal. 

Apparatuur 
Bij een design keuken kan de nodige luxe apparatuur niet ontbreken. De hoogwaardige apparatuur moet feilloos worden verwerkt in de unieke design keuken. Denk hierbij aan een luxe afzuigkap die verwerkt zit in het kookeiland en aanrechtblad. Of een vrijstaande design koelkast die van alle luxe is voorzien, zoals een ijsblokjesmaker die in de deur is verwerkt. 

Kranen 
Een luxe kraan hoort écht thuis in een design keuken. Met een strakke design kraan trek je de luxe uitstraling door in de gehele keuken. Denk hierbij aan een gouden kraan met een kokendwaterfunctie. Door deze hoogwaardige toepassingen geniet je van een keuken waar luxe centraal staat. 

Aanrechtbladen 
Een belangrijk onderdeel van een luxe keuken, is het aanrechtblad. Het voorbereiden van het eten of het gezellig borrelen met vrienden; op een luxe keukenblad kan dit altijd. Denk bij een luxe aanrechtblad aan materialen als marmer of een keukenblad van keramiek. Een luxe werkblad in de keuken is voorzien van alle gemakken en is vaak zo minimalistisch mogelijk. De uitdrukking less is more past hier dan ook zeker bij.

Luxe keukens in verschillende stijlen

Landelijk
Een design keuken komt goed tot zijn recht in meerdere interieurstijlen, zo ook in de landelijke stijl. De gezellige en warme uitstraling van een landelijke keuken matcht perfect met de charmes van een design keuken. Een houten keuken in combinatie met een marmeren keukenblad en hoogwaardige keukenapparatuur, wie wil dat nou niet? Een designkeuken in een landelijke sfeer is een echte toevoeging in huis.

Modern 
Een moderne keuken roept vaak de woorden als strak en minimalistisch op. En juist daarom gaat deze keukenstijl perfect samen met een design keuken. Je behoudt de strakke elementen die bij een moderne keuken horen, zoals greeploze keukenkastjes en strakke afwerkingen. Hierbij komen luxe elementen terug, zoals een luxe vaatwasser of oven.

Luxe keuken kopen

Een luxe keuken kan helemaal naar je eigen smaak op maat worden gemaakt. Hierdoor variëren de kosten van een design keuken. Voor een prijsopgave kun je altijd langskomen in onze winkel in Waalwijk of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Meer weten of meer inspiratie nodig? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in bij Piet Klerkx Waalwijk of vraag een gratis keuken- en badkamermagazine aan. Onze interieuradviseurs bieden graag advies om samen de mooiste moderne keuken uit te kiezen, afgestemd op jouw voorkeuren en wensen!

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je keuken.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • logo bora
  • Miele
  • Logo quooker
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten