(3 resultaten)

Elke bed beschikt in principe over een bedbodem. Als je bed een goede bedbodem heeft, dan zorg je automatisch voor een betere nachtrust. De bodem biedt niet alleen de gewenste ondersteuning, hij versterkt ook nog eens de eigenschappen van het matras waar je op slaapt. Bij Piet Klerkx heb je een ruime keuze in allerlei soorten bedbodems. Kies daarom de bedbodem die het beste bij je gewenste slaapcomfort en matras past, zodat je elke nacht onbezorgd kunt slapen.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Elektrisch verstelbare bedbodems

Zoek je nog meer comfort voor wat betreft je bed en de bijbehorende bedbodem? Met een elektrisch verstelbare bedbodem kun je je bed in allerlei standen zetten; simpelweg door gebruik te maken van de bijbehorende afstandsbediening. Ideaal als je bijvoorbeeld 's avonds nog in bed wil lezen of even televisie wil kijken. Uiteraard hoort hier wel een matras bij dat ook buigzaam en verstelbaar is.

Verschillende soorten bedbodems

Bij ons vind je allerlei soorten bedbodems terug. Lattenbodems, spiraalbodems, schotelbodem en binnenveringbodems: het is allemaal in ons ruime assortiment vertegenwoordigd. Maak een afspraak met één van onze woonadviseurs en laat je goed voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Alleen dan kun je een bewuste keuze maken voor een voor jou geschikte bedbodem. Kijk ook wat er nog meer mogelijk is op het gebied van slapen. Schaf een comfortabel matras aan of een mooie bedombouw die perfect bij de rest van je inrichting past.

Zeer uitgebreide keuze bedbodems

Ga samen met onze woonadviseur op zoek naar de voor jouw situatie meest geschikte bedbodem. Zo weet je zeker dat je de komende jaren uiterst comfortabel zult slapen. Waar je ook naar op zoek bent: bij Piet Klerkx heb je altijd een ruime keuze. En maak je slaapkamer helemaal compleet met bijpassend bedtextiel of sierlijke kussens. Zo lig je niet alleen lekker in je bed, maar ziet je slaapkamer er ook nog eens prachtig uit.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×