Zoeken

Filter

Boxsprings

Product type

Prijzen

Boxsprings

(4 resultaten)

De boxspring is sinds een aantal jaar een erg populair soort bed. Boxsprings zijn bedden die bestaan uit een onderstel waarop een los matras geplaatst wordt. Het boxspringsysteem doet dus dienst als matrasdrager. Voor optimale ondersteuning tijdens je nachtrust kun je kiezen voor een extra topmatras.

Benieuwd welke type boxspring bij jou past? Kom dan naar één van onze winkels om de gehele collectie te bekijken en vooral uit te proberen. De producten die je in onze webshop vindt zijn slechts een greep uit ons assortiment.

De voordelen van een boxspring

Met een boxspring profiteer je onder andere van extra ondersteuning en uitstekende ventilatie. Het matras bevat veel open ruimte, waardoor het 's nachts goed kan ventileren. Een ander voordeel is dat een boxspring vaak hoger is dan een traditioneel bed. Hierdoor kun je gemakkelijker in en uit bed stappen, wat vooral voor ouderen en zwangere vrouwen een echte aanrader is. Bovendien staat een boxspring bekend om zijn lange levensduur, omdat het matras minder tegendruk krijgt van de bodem. Zo kun je extra lang van de luxe en het comfort genieten.

Het gemak van een topper

Tegenwoordig zien we steeds vaker boxsprings die een zogenaamd topmatras of topper bevatten. Zo hoef je je molton en hoeslaken alleen nog maar om je topper heen te doen, in plaats van om het complete matras. Hierdoor blijft de stoffering van het matras goed zichtbaar. Bovendien is het ook stukken makkelijker om je bed op te maken. Laat je goed voorlichten door onze woonadviseurs in de winkel en kies het topmatras dat het beste bij je past. Een harde of zachte topper, een- of tweepersoons: de keuze is aan jou!

Luxe uitstraling

Mensen die een boxspring kopen, doen dit vaak om twee redenen. Allereerst omdat zo'n bed heel comfortabel ligt, maar daarnaast ook omdat het er schitterend uitziet. Je geeft je slaapkamer er een extra luxe uitstraling mee. De matrassen van boxsprings zijn vaak gestoffeerd, zodat je ze niet helemaal hoeft te bedekken met een matrasovertrek. Een ombouw is dan verder ook niet nodig. Kies voor een model van stof of ga voor een leren of latex variant. Met een bijpassend hoofd- of voetbord is je slaapkamer helemaal compleet. Benieuwd? Kom langs in één van onze winkels en laat je verrassen door onze collectie boxsprings.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×