Zoeken

Filter

Slaapbanken

Kleur

Prijzen

Slaapbanken

(1 resultaat)

Je kunt hem uitstekend gebruiken als een multifunctioneel meubelstuk: de slaapbank. Want met een slaapbank verander je je bank in een handomdraai in een comfortabel bed. Ideaal als je maar over beperkte woon- en slaapruimte beschikt of als je dat ene bed in de logeerkamer maar een paar keer per jaar nodig hebt. Door te kiezen voor een slaapbank blijf je in elk geval uiterst flexibel. Bij Piet Klerkx heb je volop keuze uit de mooiste slaapbanken en bedbanken.

Meer dan alleen een slaapbank

De tijd dat slaapbanken er eenvoudig en simpel uitzagen is al tijden voorbij. Bij de meeste slaapbanken zie je tegenwoordig niet eens dat het een slaap- of bedbank betreft. Ze zien er stevig uit, zijn voorzien van mooie stoffen of andere materialen en misstaan in geen enkele woonkamer. Maar ook op je logeerkamer kan je een bedbank prima kwijt. Creëer een gezellige zithoek voor de momenten dat er niet geslapen hoeft te worden.

Een slaapbank voor kleinere ruimtes

Misschien ben je nog student en woon, studeer en leef je op een wat kleiner woonoppervlak. Of heb je net je eerste studio-appartement gekocht waarbij je maar één ruimte hebt om tegelijkertijd te wonen en te slapen. Een slaapbank biedt in dit soort situaties uitkomst. Vaak bevatten slaapbanken ook nog handige opbergvakken waarin je je beddengoed bewaart op het moment dat er op je bank gezeten wordt. Zo houd je altijd alles bij de hand en ben je ruimtebesparend bezig.

Voor slaapbanken ga je naar Piet Klerkx

Bij Piet Klerkx vind je verschillende soorten slaapbanken, van verschillende merken en in verschillende stijlen. Zoek de voor jou meest geschikte slaapbank uit in één van onze zes fysieke winkels of plaats je bestelling direct online. Laat je inspireren door onze woonadviseurs en combineer creatief met alle andere meubels en accessoires uit ons assortiment.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×