Zoeken

Filter

Dekbedden

Product type

Kleur

Prijzen

Dekbedden

(0 resultaten)

Een dekbed is samen met het matras zeer bepalend voor je nachtrust. Heb je het vaak warm 's nachts of duurt het juist lang voordat je lichaam op temperatuur is? Aangezien iedereen een ander slaapklimaat heeft, zijn de voorkeuren voor dekbedden zeer uiteenlopend. Eén ding is in ieder geval zeker: dankzij ons ruime assortiment vind je bij Piet Klerkx gegarandeerd een dekbed dat bij jouw slaapklimaat past.

Kom langs in één van onze winkels waar je de gehele collectie kunt bekijken. De producten die je in onze webshop vindt zijn slechts een greep uit ons assortiment.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden

De juiste vulling voor je dekbed

Dekbedden kunnen met synthetische en natuurlijke materialen gevuld worden. Synthetisch materiaal wordt niet zo vaak meer gebruikt, omdat het niet ventileert en daardoor erg snel warm en broeierig kan aanvoelen. De meest populaire vullingen zijn natuurlijke materialen, zoals dons, wol en katoen. Een dons dekbed is licht, isoleert erg goed en valt soepel om je heen. Wol is wat zwaarder en wordt vooral gekozen door mensen die het fijn vinden om het gewicht van een dekbed te voelen. Katoen isoleert het minst en is hierdoor heerlijk luchtig en ademend. Katoen is daarom zeer aan te raden in warme zomers.

Welke warmteklasse past bij mij?

Wanneer je een bepaalde vulling hebt gekozen, kun je ook nog kiezen uit verschillende warmteklassen. Erg handig, aangezien de warmtebehoefte voor iedereen verschillend is. De warmteklassen gaan van 1 (heel warm) tot 4 (niet warm). Klasse 2 is hierbij het meest favoriet. Vanzelfsprekend geldt: hoe dikker, hoe warmer. Je kunt ook kiezen voor een vierseizoenen variant. Deze heeft twee delen: één zomerdeel en één lente/herfstdeel. In de winter kun je ze samen gebruiken, waardoor je het hele jaar van het juiste dekbed voorzien bent.

Ruim assortiment

Het kiezen van een dekbed heeft veel invloed op je slaapcomfort. Bij Piet Klerkx profiteer je daarom van een zeer uitgebreide collectie, waardoor het vinden van jouw ideale dekbed een stuk gemakkelijker wordt. Dik of dun, isolerend of juist lekker warm: de keuze is aan jou. Benieuwd naar ons complete assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels waar je alle dekbedden kunt voelen en bekijken. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze, waardoor je voortaan optimaal van je nachtrust kunt genieten.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×