NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Kleurrijke kussens ter decoratie

Kussens zijn er niet alleen om je hoofd op te leggen tijdens het slapen, je kunt ook decoratief met kussens vele kanten op. Voeg op een compleet opgemaakt bed extra kussens toe, in een bijpassende kleur. Het is een simpele toevoeging, maar levert je maximaal resultaat op. Zo voelt het elke dag alsof je kunt gaan slapen in een luxe hotelkamer.

Speciale kussens om goed te slapen

Je ziet tegenwoordig steeds vaker kussens die een speciale vorm hebben. Natuurlijk worden ook nog steeds de traditionele kussens gebruikt, maar zeker als je snel last van je rug, nek en schouders hebt doe je er verstandig aan om eens goed rond te kijken tussen de andere soorten kussens. Wij hebben een ruim assortiment van dit soort speciale kussens. Laat je op dit gebied ook goed adviseren door een van onze medewerkers zodat je voortaan een comfortabele nachtrust tegemoet gaat.

Piet Klerkx heeft kussens voor je in overvloed

Of je onze kussens nu online of in één van onze zes fysieke winkels aanschaft: je hebt bij ons heel veel mogelijkheden. Voeg in een handomdraai de mooiste en fijnste kussens aan het interieur van je slaapkamer toe. Piet Klerkx heeft ook op slaapkamergebied altijd de nieuwste woontrends en biedt je de grootste keuze in stijlen en merken.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×