5x lekker slapen

Hoe lekker je bed ook ligt, in slaap komen is niet voor iedereen even makkelijk. We hebben daarom een aantal tips op een rijtje gezet, zodat je binnen de kortste keren als een roos in slaap valt. 

Tips

Essentie van de slaapkamer
Televisie kijken, gamen, een spannend boek lezen, nog even de mail checken: het zijn niet bepaald activiteiten die het inslapen vergemakkelijken. Breng de functie van de slaapkamer terug naar de essentie: slapen.

Wekker
Piekeren is een veelgenoemde oorzaak bij slaapproblemen. Zet in elk geval de wekker uit zicht. Dat voorkomt piekeren over het feit dat je nog niet slaapt.

Regelmaat
Regelmaat is goed. Ga als het even kan op een vaste tijd naar bed.

Opstaan
Opstaan als het inslapen niet lukt mag. Maar verwen jezelf niet met tv kijken of snacken om te voorkomen dat ‘niet-slapen’ op termijn met ‘aangenaam’ wordt geassocieerd.

Ambiance
Last but not least: zorg voor een goede ambiance: goed geventileerd, geluidsarm, lekker donker en zonder al te veel visuele prikkels zoals felle kleuren. De meeste slaapkamers zijn veel te warm: 18 graden is het maximum.

Piet's bedden

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×