De komende weken vertellen wij je alles wat jij nog niet wist over slapen en veel meer! Want goed slapen bepaalt hoe fris jij 's ochtends opstaat. Deze week hebben we nog een extra week de speciale slaapweek van Piet Klerkx. Ja, je hoort het goed: een verlenging van de slaapweek met extra veel voordeel bij Piet Klerkx. Kom van 14 t/m 20 september lekker proefslapen bij één van onze vestigingen in de slaapstudio. Lekker & goed slapen begint bij Piet Klerkx!

-  Je lengte is heel belangrijk voor het kiezen van het juiste matras. Bij een lengte tot 1.80 is een matras van 200 cm lang genoeg. Ben je langer dan kun je beter naar een matras van 2.10 of zelfs 2.20 kijken. Houd er rekening mee dat je matras ongeveer 20 cm langer moet zijn dan je eigen lengte.

- Je gewicht bepaalt de hardheid van je matras. Meestal is het: hoe lichter je bent hoe zachter het matras. Maar de hardheid van je matras heeft ook te maken met wat je zelf prettig vindt om op te liggen.

- Je postuur speelt een rol bij het bepalen van de breedte van je matras. Heb je een normaal postuur, dan is de standaardmaat van 90 cm prima. Ben je iets breder dan kun je beter kiezen voor een matras van 100 cm breed. 

- Let bij een matras op druk verlagende eigenschappen, de hardheid en hoe een matras ligt. Dit kan ervoor zorgen dat rugpijn, nekpijn, rugpijn en heuppijn kan afnemen of zelfs verdwijnt.

- De koukleumen onder ons kunnen het beste een latex matras aanschaffen, dit ventileert wat minder. Als je dit combineert met een donzen dekbed dan kan de warmte en het lichaamsvocht niet goed afgevoerd worden, zodat je warmer slaapt.

- Als je het snel warm hebt tijdens het slapen, is het juist wel belangrijk om op de ventilatie te letten. Zowel van het matras als van het dekbed.

- De prijs van een matras is misschien wel één van de belangrijkste zaken die meespelen in de aanschaf van een matras, dat begrijpen wij van Piet Klerkx heel goed. Voor een goed product en een redelijke prijs kun je altijd terecht bij onze slaapexperts.  

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×