8x hoogslapers voor in de compacte slaapkamers

Vroeger sliep ik er standaard elke avond in en was ik er niet uit te krijgen: een hoogslaper. Ik vond het altijd erg knus zo in de hoogte samen met al mijn knuffels. Niet alleen kinderen kunnen hun lol op met een hoogslaper. Welnee, ook volwassenen! Want in de meest compacte huizen is zo’n hoogslaper juist dé redder in nood.

Het bespaart je namelijk ontzettend veel ruimte. Eerder schreef ik al in een van mijn blogs dat je op een klein oppervlak juist moet denken in de hoogte. Pak die kubieke meters extra juist mee want het scheelt je aanzienlijk veel ruimte. Met een hoogslaper kun je eens eindeloos variëren. Zie je in kinderkamers vaak dat er onder een hoogslaper een bureautje schuilgaat. Bij ons volwassenen kun je er veel meer leuks onder stallen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van je zithoek. Dat zit ook nog eens hartstikke cosy. Zet er bank in over de volledige breedte om het optisch weer groter te maken en style het af met heel veel kussens en een lichtslinger (voor de echte romantica onder ons). Ook ideaal is het om onder je hoogslaper plek te maken voor bergruimte, zoals een kastenwand en/of kledingrekken. Als je overdag niet je kleding wilt zien, dan kun je deze extra ruimte afschermen met een gordijn. Ook leuk, net als je vaak ziet in kinderkamers, is je werkplek eronder stallen.

Deze week verzamelde ik een aantal fijne voorbeelden voor je. Enjoy

Beeld gevonden via:

1. The Ultralinx. 2. My Domaine. 3. Onbekend. 4. The Ultralinx. 5. Residence Style. 6. Alvhem Maklari. 7. Homedit. 8 Stadshem

Elisah Jacobs

Elisah Jacobs is freelance lifestyle journalist, fotograaf en eigenaar van de blog InteriorJunkie. Daarnaast geeft ze interieuradvies en doet ze regelmatig de styling van huizen. Voor Piet Klerkx houdt ze wekelijks een inspiratieblog bij. 

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×