Piet's bedgeheimen - buik slapen

Door op je buik te slapen, draai je je nek helemaal naar één kant toe. Dit veroorzaakt spanning in de nekwervels. Terwijl de ene kant onder spanning staat, worden de spieren aan de andere kant van je nek opgerekt. Het resultaat na langdurig slapen in deze houding: een stijve nek. Wat veel mensen echter ook niet weten, is dat je bloedvaten bekneld raken wanneer je op je buik slaapt. Dit zijn de vaten die je hoofd en hersenen van bloed en zuurstof voorzien. Op de lange termijn veroorzaak dit hoofdpijn en duizeligheid. Niet prettig.

TIP VOOR IN DE SLAAPKAMER

De beste tip is natuurlijk om het jezelf af te leren. Maar dit gaat niet over één dag ijs. In de tussentijd is het dan ook van groot belang dat je matras goed is afgesteld op je lichaamsgewicht. Op deze manier biedt het matras genoeg tegengewicht en ondersteuning aan je wervels.

Benieuwd jij op het juiste matras ligt? Laat je vrijblijvend adviseren door een van de slaapexperts in de Piet Klerkx filialen in Nederland.

Bron foto: bit.ly/1x8bdgW

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×