Piet's bedgeheimen - Het juiste matras

Gebruik je medicijnen? Transpireer je veel in je slaap? Wat is je gewicht? Het zijn geen vragen die je snel verwacht als je een nieuw bed of matras wilt kopen. Maar een goede verkoper zal je hier altijd naar vragen. Het gebruik van bepaalde medicijnen kan bijvoorbeeld de zuurgraad van je lichaam al verhogen. Dit en nog veel meer factoren hebben invloed hebben op de levensduur van je matras, kussens en dekbed.

TIP VOOR IN DE SLAAPKAMER

Last van transpiratie? Dan is ventilatie in je matras belangrijk. Ga in dat geval voor een matras met binnenvering. Bij dit type matras zijn de veren door middel van een spiraaldraad met elkaar verbonden. Hierdoor kan de lucht zich bij iedere beweging makkelijk verplaatsen en op die manier wordt de vochtregulering op peil gehouden.

Bron foto: bit.ly/1x8bdgW

  • Gratis Interieuradvies

Laat je inspireren

En plan een afspraak voor een gratis kleur- en interieuradvies

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij u thuis

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt, in harmonie brengt met de rest van je interieur? De interieuradviseurs van Piet Klerkx helpen je graag om van je huis een écht thuis te maken. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies t.w.v. €75,-. En laat je verrassen en inspireren!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×