Zoeken

Filter

Kledingkasten

Prijzen

Kledingkasten

(5 resultaten)

Een kledingkast is vaak een groot, opvallend meubelstuk in je slaapkamer. De buitenkant moet bij het interieur van je slaapkamer passen en de binnenkant van de kledingkast moet groot genoeg zijn voor de kleding die je er in wilt opbergen. Bovendien is ook de indeling van belang: vind je het fijn om je kleren voornamelijk op te hangen met kleerhangers of maak je liever stapeltjes?

Dankzij het grote assortiment van Piet Klerkx heb je genoeg om uit te kiezen. Kom daarom bij ons langs om de verschillende modellen te bekijken. De producten die je in onze webshop vindt zijn slechts een greep uit ons assortiment.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Hoe kies in een kledingkast?

Een kledingkast uitzoeken is vanwege de ruime keuze niet altijd even gemakkelijk. De eerste stap is het bepalen van de grootte van je nieuwe kledingkast. Dit is afhankelijk van de ruimte in je slaapkamer en de hoeveelheid kleding die je er in kwijt wilt. Vervolgens maak je een keuze wat betreft de stijl en kleur en ga je nadenken over de inrichting. Zo kun je kiezen voor een kast met een groot hanggedeelte of juist een kast met voornamelijk planken. Denk ook eens aan lades in je kledingkast: erg handig om kleine dingen als sokken in op te bergen.

De juiste deur voor je kledingkast

Ook wat betreft kastdeuren is er genoeg keuze. De twee bekendste varianten zijn draai- en schuifdeuren. Bij een draaideur zwaait de deur van de kast naar buiten. Zorg daarom dat je hiervoor voldoende ruimte hebt. Wanneer je deze ruimte niet hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schuifdeur. Deze neemt minder ruimte in beslag wanneer je je kledingkast opent. Wil je je kledingkast verrijken met een spiegel? Het voordeel van een draaideur kast is dat je de spiegel aan de binnenkant van de deur kunt plaatsen, waardoor je er geen last van hebt als de deur gesloten is.

Eenheid in je slaapkamer

Om te zorgen dat je kledingkast helemaal in het geheel past, is het van belang dat je slaapkamer eenheid uitstraalt. Kies daarom een kast die past bij de stijl van je slaapkamer. Zo past een hoogglans kast prachtig in een moderne slaapkamer en is hout zeer geschikt wanneer je van een warme uitstraling houdt. Maak daarnaast gebruik van leuke bijpassende kussens en kleurrijk bedtextiel om van je slaapkamer een waar paradijs te maken. Benieuwd naar ons assortiment? Breng dan een bezoekje aan één van onze winkels waar u de gehele collectie kledingkasten met eigen ogen kunt bewonderen.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×