Zoeken

Filter

Binnenvering matrassen

Product type

Kleur

Prijzen

Binnenvering matrassen

(3 resultaten)

Binnenvering matrassen bieden 's nachts de perfecte ondersteuning voor je lichaam. De kern van een binnenvering matras bestaat uit metalen veren die met een spiraaldraad aan elkaar verbonden zijn. De veren passen de weerstand aan op de mate van belasting. Hierdoor kan een binnenvering matras ieder gewicht goed ondersteunen en ben je elke nacht verzekerd van een goede nachtrust.

Benieuwd naar onze collectie? Kom je dan oriënteren in één van onze winkels waar je de verschillende binnenvering matrassen kan uitproberen. De producten die je in onze webshop vindt zijn slechts een greep uit ons assortiment.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Uitstekende ventilatie en lichaamsondersteuning

Eén van de voornaamste kenmerken van een binnenvering matras is de uitstekende ventilatie en vochtregulering. Dit komt door de grote open ruimtes tussen de veren. Wanneer je als slaper beweegt, wordt er lucht verplaatst waardoor de vochtregulering op peil wordt gehouden. Je profiteert niet alleen van een matras dat koel aanvoelt, maar ook van langdurige frisheid. Ideaal als je het snel warm hebt in bed. Daarnaast zorgt een binnenvering matras voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht en kunnen je schouders en heupen dieper wegzakken in het matras dankzij de aparte zones.

Aandachtspunten voor het kopen van een binnenvering matras

Bij het kopen van een binnenvering matras zijn er enkele aandachtspunten. Zo is het van belang goed op de dikte van de veren te letten: hoe dikker de veren, hoe harder het matras. Daarnaast heeft ook het aantal slagen van de veren invloed op de hardheid van het matras. Hiervoor geldt hoe minder slagen per veer, hoe harder het matras. De keuze voor de dikte en het aantal slagen van de veren hangt dus af van jouw voorkeur. Bang dat je matras te hard aanvoelt? Kies dan voor een binnenvering matras met een laag schuim bovenop. Hierdoor voelt het matras meteen een stuk aangenamer aan.

Genoeg keuze bij Piet Klerkx

Een binnenvering matras is voor iedereen geschikt: de veren zijn flexibel genoeg voor een lichtgewicht en bieden tegelijkertijd voldoende weerstand om een zwaargewicht te kunnen dragen. Om je van een matras te voorzien dat volledig aan jouw wensen voldoet, heb je bij Piet Klerkx de keuze uit allerlei merken en maten. Wil je graag weten welk binnenvering matras jou 's nachts optimaal comfort biedt? Kom dan langs in één van onze winkels waar je onze gehele collectie kunt bekijken en uitproberen. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van jouw ideale matras.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×