Zoeken

Filter

Latex matrassen

Product type

Kleur

Prijzen

Latex matrassen

(3 resultaten)

Een latex matras bevat een kern van latex, een materiaal van rubber. Aangezien latex van nature veerkrachtig is, biedt het een goede ondersteuning tijdens het slapen. Het ventilerend vermogen van een latex matras en de vochtopname zijn wel wat minder dan bij andere soorten matrassen. In latex matrassen vind je meestal een combinatie van natuurlatex met synthetische latex. Een latex matras komt het beste tot zijn recht op een bedbodem die een extra mogelijkheid tot ventilatie biedt, zoals bijvoorbeeld een lattenbodem of spiraalbodem.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Levensduur latex matras

Een latex matras gaat wat minder lang mee dan veel van de andere soorten matrassen. Je moet daarbij denken aan gemiddeld zo'n 7 jaar bij een standaard matras van latex. Houd daar dus rekening mee bij de aanschaf van een nieuw matras. Of voeg nog een topdekmatras toe om je latex matras extra te beschermen en tegelijkertijd een nog beter ligcomfort te creëren.

Goed slaapcomfort op een latex matras

Dankzij de hoge veerkracht en het ondersteunende vermogen is een latex matras zeer comfortabel om op te slapen. Bij een lichte belasting op het matras geeft het materiaal heel goed mee. Daarnaast past het matras zich helemaal aan de vormen van je lichaam aan. Zo wordt de natuurlijke s-curve van de ruggengraat volledig gerespecteerd. Slaap je op je zij? Ook dan is een latex matras ideaal. Het aanpassingsvermogen van het matras bij schouders en heup is namelijk uitstekend.

Schaf een latex matras bij Piet Klerkx aan

Kom naar Piet Klerkx en maak een keuze uit ons ruime assortiment latex matrassen. Zowel in onze winkels als online vind je vast en zeker een latex matras dat voldoet aan jouw slaapvoorkeuren. Bovendien vind je bij ons altijd de nieuwste woontrends en heb je de grootste keuze in stijlen en merken. Je merkt direct waarom we groots in wonen zijn.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×