Piet's Stoffering

De stoffering in uw interieur is één van de belangrijkste sfeermakers.

Een goede keuze in gordijnen, een mooi karpet, behang of accessoires zorgt ervoor dat u uw huis net die persoonlijke touch mee geeft. De keuze van stoffering en kleur speelt een cruciale rol om het interieur warmte te geven. Stoffen voelen zacht aan waardoor ze een warm en behaaglijk gevoel geven en uitstralen. Door de keuze van de juiste materialen kan ook de akoestiek en de isolatie van een ruimte verbeterd worden. Maar natuurlijk zijn rijke stoffen vooral mooi om te zien. Kom langs voor persoonlijk advies.

Passend advies

Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden in kaart te brengen. We kijken daarbij ook naar de styling met behang of accessoires die uw interieur kleur geven. Ook een technisch
advies voor bijvoorbeeld lastige raampartijen of een juiste vloerkeuze hoort hier natuurlijk bij.

Het advies stellen wij samen door middel van een persoonlijk sfeerplan. Hiermee laten we zien hoe u een interieur krijgt die helemaal bij u past! Wanneer het niet lukt om naar onze winkel te komen, bieden wij de keuze voor een advies aan huis aan. Maak snel een afspraak!

Onze merken

Piet’s Stoffering heeft naast de eigen collectie 'LIVING' ook de volgende merken: Desso, Parade, Bonaparte, Van Besouw, Ploeg, Kendix, Jab, Chivasso, Christiaan Fishbacher, Holland Haag, Sunway, Luxaflex en Jasno shutters.

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?