Vloerkleden

Breng warmte en sfeer in huis door bij het inrichten van je woning gebruik te maken van schitterende vloerkleden. In nagenoeg alle kamers van je huis is een vloerkleed op de grond een perfecte woonaccessoire. Doorbreek die strakke en moderne woonkamer met een hoogpolig en kleurrijk vloerkleed of krijg nooit meer koude voeten als je uit bed stapt door bij je bed een kleed neer te leggen. Je kunt een vloerkleed ook prima gebruiken om een duidelijke zit- of televisiehoek te creëren, doordat je de meubels er vlakbij en rond omheen plaatst. Bovendien bescherm je met een kleed ook de vloer die eronder ligt.

Pagina
 1. coco maison
  349,-
 2. enzo luca
  899,-
 3. enzo luca
  749,-
 4. xooon
  329,-
 5. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 6. montel
  1449,-
 7. montel
  1209,-
 8. montel
  949,-
 9. coco maison
  259,-
 10. montel
  1099,-
 11. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 12. zuiver
  299,-
 13. zuiver
  499,-
 14. zuiver
  499,-
 15. zuiver
  299,-
Pagina

Piet's Magazine

Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken. Vind een antwoord op al uw woonvragen in Piet's magazine. 

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?