Groots in wonen

Alles kan bij Piet Klerkx

Bij Piet Klerkx vind je altijd de laatste woontrends in verschillende stijlen. Van eigentijdse leren hoekbanken tot moderne eetkamerstoelen. Maar ook voor klassieke of romantische meubels ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je mooie bijpassende raamdecoratie en leuke accessoires voor in je huis? Ook daar kunnen wij bij helpen. Kortom; bij Piet Klerkx vind je álles voor je huis.

Welke stijl past bij jou?

Voor elke woonvraag een passende oplossing

Bij Piet Klerkx vind je diverse topmerken en stijlen op het gebied van wonen, slapen, koken en baden. Laat je verrassen door de enorme collectie designmeubelen, de beste merken op slaapgebied, prachtige keukens volgens de laatste trends en de ontelbare mogelijkheden voor je badkamer.

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie
 
Meubels

Op het gebied van meubels vind je bij Piet Klerkx altijd de laatste woontrends. Bij ons kun je onder andere terecht voor landelijke meubels, vintage meubels, moderne meubels en brocante meubels. Zoek in een specifieke woonstijl of laat je inspireren in een van onze showrooms in Nederland. Je kunt natuurlijk ook thuis alvast online een deel van ons uitgebreide assortiment bekijken. Wil je je hele huis aanpakken met nieuwe meubels en accessoires, vraag dan om advies aan een woonadviseur van Piet Klerkx. Maak online een afspraak en kom langs om samen te bepalen hoe je nieuwe inrichting eruit moet komen te zien.

 
Combineer en creëer

Zoek meubels uit die tot dezelfde woonstijl behoren of laat je fantasie de vrije loop door juist meubels uit twee of meer stijlen met elkaar te combineren. Het levert je vast en zeker verrassende resultaten op. Voeg tevens leuke accessoires zoals sierlijke kussens en warme vloerkleden toe en maak je woning helemaal compleet. Zo geniet je elke dag van het comfort en de uitstraling van je nieuwe meubels; precies zoals je dat voor ogen had.

 
Meer dan alleen meubels

Je kunt bij Piet Klerkx voor meer terecht dan alleen nieuwe meubels. Zo geven we je bijvoorbeeld ook tips en adviezen op het gebied van onderhoud. Op ons online blog kun je allerlei interessante wetenswaardigheden teruglezen over bijvoorbeeld de eigenschappen van stof, leer en hout. Of ontdek wat je moet doen als er vlekken zijn gekomen op je nieuwe bank. Je ziet dat onze service verder gaat dan alleen het verstrekken van de laatste woontrends. Dat is ook de reden waarom we onszelf groots in wonen noemen.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×