Zoeken

Filter

Hoekbanken

Product type

Prijzen

Hoekbanken

(54 resultaten)

In plaats van twee losse banken kun je ook kiezen voor een hoekbank. Hoekbanken zijn meestal wat groter dan gewone banken en zoals de naam al doet vermoeden zit er een hoek in verwerkt. Zo kun je met heel veel personen tegelijkertijd op zo'n bank zitten. Of je kruipt alleen in de hoek weg of strekt je benen over het lange gedeelte van de bank om lekker te relaxen. Bij Piet Klerkx heb je een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten hoekbanken. Van modern tot klassiek en alles wat daartussen zit. Neem eens een kijkje in één van onze zes showrooms in Nederland of bekijk een gedeelte van ons assortiment online.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Intiem en sfeervol

De meeste hoekbanken zorgen voor een huiselijke sfeer en vormen als het ware een echte familie- of vriendenhoek. Gezellig met zijn allen kletsen op de bank onder het genot van een kop koffie of een glaasje wijn. Of kijk met elkaar een mooie film of televisieprogramma als je samen op je hoekbank hebt plaatsgenomen.

Het gemak van hoekbanken

Met een hoekbank heb je je zithoek in één klap nagenoeg compleet; zeker op het gebied van zitten. Voeg nog een bijpassende salontafel en een mooi televisiemeubel toe en de woonkamer is nagenoeg helemaal ingericht. Hoekbanken zijn ideaal omdat ze je zo veel zitruimte bieden. Bovendien schuif je ze meestal in een hoek waardoor je nog meer ruimte bespaart in de kamer. Stijl je hoekbank af met een kleurrijk of sierlijk vloerkleed en het hele plaatje is compleet.

Ruime keuze in hoekbanken bij Piet Klerkx

Weet je nog niet precies wat voor soort hoekbank je wilt aanschaffen? Maak dan een interieuradvies met een woonadviseur van Piet Klerkx en ga samen op zoek naar het juiste exemplaar. Zo weet je zeker dat je de komende jaren enorm veel plezier zult beleven aan die nieuwe bank in de woonkamer. En onthoud goed: bij Piet Klerkx heb je altijd een ruime keuze. Niet alleen op het gebied van hoekbanken maar op alle soorten meubels en accessoires.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×