Poefs

(15 resultaten)

Een poef is handig in allerlei kamers van je huis. Gebruik hem als extra zitmogelijkheid in de woonkamer of zet hem in de slaapkamer; ideaal om bijvoorbeeld je schoenen op aan te trekken. Heb je extra bezoek in huis en is er even geen plek meer beschikbaar op de bank of een stoel? Trek de poef er bij en je zorgt ervoor dat al je gasten kunnen zitten. Een poef is overigens ook decoratief een aanvulling voor je kamer. Kies een kleur die goed past bij de rest van de meubels of ga juist voor een compleet andere stijl. Bij Piet Klerkx heb je in elk geval een ruime keuze.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Meerdere functies van een poef

Wil je even lekker onderuitgezakt op de bank of in je fauteuil zitten? Trek de poef erbij en je hebt een ideale plek om je voeten of benen op te leggen. Geen zin om aan de eettafel te eten? Schuif de poef voor de salontafel en je kunt tegelijkertijd televisie kijken en eten. Ook kinderen zijn vaak helemaal weg van een poef. Ze zijn er in allerlei opvallende kleuren, gemaakt van uiteenlopende materialen. Zo is tegenwoordig de gebreide poef ook zeer populair.

Poefs in vele soorten en maten

Van klein tot groot, van stof tot leer en met of zonder pootjes: de mogelijkheden op het gebied van poefs zijn werkelijk eindeloos. Ook bij ons vind je de leukste en mooiste poefs in allerlei stijlen en merken. Ga voor strak en modern of juist voor klassiek en landelijk. Bij elk interieur is wel een passende poef te vinden.

Een poef vind je bij Piet Klerkx

Wat voor poef je ook zoekt, bij Piet Klerkx heb je altijd een ruime keuze. Online vind je al veel verschillende modellen maar in onze zes winkels in Nederland heb je nog meer om uit te kiezen. Je vindt bij ons altijd de nieuwste woontrends en hebt de grootste keuze in stijlen en merken. Inspiratie nodig? Plan dan bij ons een gratis kleur- en interieuradvies.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×