NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Het voordeel van een luie stoel

Een andere benaming voor fauteuil is ook wel de 'luie stoel'. De naam zegt het al: je kunt er heerlijk in wegzakken en ontspannen. Even de ogen sluiten na een lange dag hard werken en de avondmaaltijd? Neem plaats in je fauteuil en geniet met volle teugen. De meeste van onze fauteuils hebben armleuningen en het vlak waar je op kunt zitten is meestal een stuk groter dan bij een gewone stoel.

Verschillende soorten fauteuils

Op het gebied van fauteuils kun je bij ons alle kanten op. Wil je een fauteuil die kan draaien, een relaxfauteuil of een wat bredere fauteuil in de vorm van een loveseat? Met bekleding van leer, stof of andere materialen en voorzien van een moderne uitstraling of juist een landelijk tafereel? Kies in elk geval voor een luxe stoel die prima bij de rest van je woninginrichting past. Zo beleef je nog jaren plezier van je meubels en is het elke dag weer een genot om in je huiskamer te zitten.

Ruime keuze in fauteuils

Het maakt niet uit wat je precies zoekt, je weet zeker dat je kunt slagen in ons ruime assortiment met uiteenlopende fauteuils. We beschikken over zes fysieke winkels en één online shop, dus er zijn mogelijkheden te over om al onze woonaccessoires te bekijken. We zijn niet voor niets groots in wonen en we hebben dan ook altijd de laatste woontrends. Heb je hulp nodig met de inrichting van je huis of kamer? Je kunt bij ons gratis terecht voor een kleur- en interieuradvies. Maak direct een interieuradvies afspraak!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×