NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Relaxfauteuils zoals je wenst

Wat kan ik verwachten van de relaxfauteuil? Ruim en breed zijn ze natuurlijk, maar deze fauteuils hebben extra zitcomfort door de vele technische mogelijkheden die erin verwerkt zijn. Zo is de rugleuning te verstellen in de positie die je wenst, de hoofdsteun is op de ideale hoogte te plaatsen en door verstelbare armleuningen kunnen je armen ook altijd ontspannen liggen.

Bij Piet Klerkx vind je het grootste aanbod meubelen en woonaccessoires. Met zes winkels verspreid over Nederland hebben we alles smaken en soorten in huis. Met ruim 80 jaar ervaring en winkels tot 40.000 vierkante meter kun je wel zeggen dat we groots in wonen zijn! Of je nu je woonkamer compleet wilt aanpassen of op zoek naar een nieuw bed. Wij hebben alle producten van voor in huis. Bezoek een van onze zes winkels of shop direct online.

Leren relaxfauteuil

Hij wordt hierboven met recht een troon genoemd: de lederen relaxfauteuil. Net als bij overige meubels in huis zoals de eetkamerstoel en de bank heeft een lederen relaxfauteuil een luxe en solide uitstraling. Leder is een natuurlijk en duurzaam product wat met de juiste omgangsvorm en behandeling jaren lang meegaat. Wij bieden naast onze normale garantie van 5 jaar op lederen stoelen een aanvullend pakket aan. Vraag hierover in de winkel.

Stressless relaxfauteuil

Wellicht het bekendste en grootste merk op het gebied van relaxfauiteuils en banken is het Noorse Stressless. Wij bieden het volledige assortiment van Stressless aan in onze winkels en online geven we een weergave van het assortiment. Stressless maakt al sinds 1934 meubelen van uitzonderlijke kwaliteit.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×