Zoeken

Filter

TV meubelen

Product type

Prijzen

TV meubelen

(56 resultaten)

In de meeste woonkamers is de tv de plek waar het meeste naar gekeken wordt. Sterker nog: bij het inrichten van de woonkamer wordt meestal eerst de plek bepaald waar de televisie komt te staan. Alle andere meubels worden hier vervolgens omheen geplaatst. Je komt er vaak niet meer mee weg om je tv op de grond of een eenvoudige kast te plaatsen. Kies daarom voor een tv meubel dat helemaal bij je televisie en de rest van de inrichting van je woonkamer past.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

De opkomst van de tv kast

De eerste televisies waren vaak zo zwaar en groot dat ze zelf al pootjes bevatten. Hierdoor hoefde je je televisie dus niet op een verhoging te plaatsen om prettig te kunnen kijken. Door de jaren heen veranderde het design van televisies, werden ze wat lichter en kleiner en werd het steeds meer noodzakelijk dat er een tv meubel aangeschaft werd om de televisie goed neer te zetten.

Een tv meubel voor elke woonstijl

Of je nu een moderne of juist klassieke inrichting in je woonkamer hebt: bij Piet Klerkx vind je tv meubels in allerlei soorten en maten. Kies een tv meubel met dichte kastjes zodat je al je extra apparatuur of al je dvd's gemakkelijk kunt opbergen. Of ga juist voor een open model, zodat je gemakkelijk met je afstandsbediening je decoder of de dvd-speler kunt bedienen. Voeg leuke accessoires toe aan je tv meubel, zoals bijvoorbeeld een lamp of een kleurrijke vaas en geef je tv-hoek net even wat extra uitstraling mee.

Ruime keuze in tv meubels

Bij Piet Klerkx heb je op het gebied van televisiemeubels een ruime keuze. Je vindt zowel in onze winkels als online vast en zeker een tv meubel dat helemaal bij jouw woonwensen past. Maak kennis met meer dan 80 jaar ervaring en laat je adviseren door één van onze woonadviseurs.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×