Zoeken

Filter

Vitrinekasten

Product type

Prijzen

Vitrinekasten

(7 resultaten)

Er zijn van die spullen die je goed wil opbergen maar die tegelijkertijd ook zichtbaar moeten zijn in de kamer. Een luxe servies, je mooiste glazen of die eeuwenoude verzameling stenen: met een vitrinekast bereik je het door jou gewenste resultaat. Laat iedereen zien wat voor moois je in huis hebt, zonder dat alles verspreid door de hele woonkamer ligt. Maak bovendien gebruik van verlichting om nog meer de aandacht te vestigen op zaken die achter het glas van je vitrinekast zichtbaar zijn.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Het voordeel van vitrinekasten

Een van de belangrijkste voordelen van een vitrinekast is dat hij de spullen die erin staan beschermt tegen aanraking. Ook zal er minder snel stof op terechtkomen, zodat je wat sneller klaar bent met poetsen. Verder kun je in een vitrinekast speciale verlichting hanteren om extra de aandacht te vestigen op de belangrijkste spullen. Zo komt die verzameling waar je zo trots op bent nog beter tot zijn recht!

Een vitrinekast om je spullen uit te stallen

Een vitrinekast is een wat grotere kast die helemaal (of in elk geval voor het grootste gedeelte) uit glas bestaat. Een andere benaming is ook wel uitstalkast, want dat is ook in principe wat je met al je spullen doet. Bij de meeste vitrinekasten kun je de inhoud van meerdere kanten bekijken. Behalve wanden van glas wordt tegenwoordig ook van andere doorzichtige materialen gebruik gemaakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan materialen zoals perspex.

De juiste vitrinekast vind je bij Piet Klerkx

Wat voor soort vitrinekast je ook zoekt, bij Piet Klerkx heb je een ruime keuze uit een breed assortiment. Bezoek één van onze showrooms of neem een kijkje in onze online winkel. Vergelijk de kwaliteit en prijzen van al onze vitrinekasten en kies voor het meubel dat het beste bij jouw woonsmaak en bestaande interieur past. Advies nodig? Maak dan een interieuradvies afspraak met één van onze woonadviseurs.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×