Zoeken

Filter

Wandkasten

Product type

Prijzen

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Jouw ideale wandkast: modern of klassiek?

Wat is jouw woonstijl of naar welke woonstijl ben je op zoek als het gaat om een wandkast? De een kiest voor een echt designexemplaar terwijl de ander helemaal blij wordt van een klassieke wandkast. Misschien zoek je een open kast of gaat het je juist om een kast die je met deurtjes af kunt sluiten? Ook op het gebied van materialen kun je bij Piet Klerkx alle kanten op; maak een keuze uit onder andere hout, kunststof en metaal.

Verschillende soorten wandkasten

Eigenlijk zijn wandkasten een verzameling van allerlei andere soorten kasten. Zo zijn bijvoorbeeld een vitrinekast en een dressoirkast ook als wandkast te bestempelen. Uiteindelijk maakt de benaming natuurlijk helemaal niet uit, als je maar een kast weet te vinden die perfect aansluit bij jouw interieursmaak. Kom eens langs in één van onze showrooms of bekijk online een deel van ons assortiment. Met behulp van onze woonadviseurs vind je vast en zeker het wandmeubel van je voorkeur.

Wandkasten vind je online of in onze winkels

Profiteer van onze ruim 80 jaar inkoopervaring en ontdek waarom wij groots in wonen zijn. Bij Piet Klerkx heb je op woongebied altijd een ruime keuze. Zoek je favoriete wandkast uit in één van onze zes fysieke winkels of bestel gemakkelijk en direct online. Heb je nog advies nodig om tot de juiste keuze voor een wandkast te komen? Maak dan een interieuradvies met een van onze woonadviseurs.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×