Zoeken

Filter

Barkrukken

Product type

Kleur

Prijzen

Barkrukken

(0 resultaten)

Een barkruk in de kroeg, wie kent het niet? Er was een tijd dat je ze alleen maar in cafés kon vinden, maar door de opkomst van grote woon-­ en leefkeukens worden tegenwoordig ook in veel keukens en eetkamers barkrukken gebruikt. Stel je voor: jij bereidt in de keuken een heerlijke maaltijd, terwijl je vrienden gezellig dichtbij kunnen komen zitten tijdens het koken. Zo houd je contact met al je gasten terwijl zij op een comfortabele zit bij jou in de keuken kunnen plaatsnemen. Bij Piet Klerkx vind je zowel online als in onze winkels een ruim assortiment aan barkrukken. Zo kun je barkrukken kiezen die mooi bij de rest van het interieur van je keuken of eetkamer passen en ook nog eens erg comfortabel zijn.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Een barkruk die past binnen jouw woonstijl

De originele barkruk uit de kroeg herkennen we aan het eenvoudige, houten model. Simpel en praktisch; precies waar kroegen naar op zoek waren. Tegenwoordig zijn ze in veel meer materialen dan alleen hout te verkrijgen. Een populair voorbeeld is kunststof. Dit materiaal is gemakkelijk schoon te maken en behoeft geen onderhoud. Ook metaal en aluminium zijn gewild, voornamelijk in moderne interieurs. Een groot voordeel hiervan is dat ze geschikt zijn voor buitengebruik en een lange levensduur hebben. Andere materialen waar je voor kunt kiezen zijn stof en leer. Maak een keuze uit de vele materiaalsoorten en vind de barkrukken die perfect bij de rest van je interieur passen.

De combinatie van uiterlijk en comfort

Een nieuwe barkruk moet er niet alleen mooi uitzien, het is ook belangrijk dat je er comfortabel op kunt zitten. Ga je voor design of staat bij jou vooral de functionaliteit voorop? Misschien vind je beide wel belangrijk. Bij Piet Klerkx vind je ook barkrukken die beide eigenschappen in zich hebben. Wij helpen je graag met keuzes wat betreft kleuren, formaten en comfort. Zo maken we jouw zoektocht wat gemakkelijker.

Piet Klerkx: ruim aanbod barkrukken

Bij Piet Klerkx vind je het grootste aanbod meubelen en woonaccessoires van Nederland. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen in één van onze zes winkels. Wij helpen je met het vinden van de gewenste barkrukken.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×