NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Heb je een vaste eetkamerstoel?

Veel mensen hebben een vaste plek aan de eettafel. Een comfortabele set eetkamerstoelen zorgt ervoor dat je hoe dan ook lekker zit, op welke plek dat ook is. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom hebben we zo’n uitgebreide collectie voor je. Omdat de vorm, de materialen, de kleuren en de zithoogtes nu eenmaal kunnen verschillen. Door volop keuze te bieden, zorgen we dat er altijd een eetkamerstoel is die precies bij jou past.

Jouw ideale eettafelstoel

De één vindt een bij het interieur passende set eetkamerstoelen een must. De ander wil juist gewoon relaxed kunnen eten. Ben jij meer een type voor design of voor comfort? Natuurlijk hebben we bij Piet Klerkx ook modellen die het beste van twee werelden verenigen. Toch is het goed om alvast te bedenken wat jouw ideale eettafelstoel is. Ze zijn er bijvoorbeeld met leuningen, maar meestal zonder. De bekleding kan van stof zijn of van kunststof. Het kan allemaal: jij mag het zeggen.

Piet Klerkx: specialist in eetkamerstoelen

Wist je dat wij het grootste aanbod meubelen en woonaccessoires van Nederland hebben? Kom onze eetkamerstoelen uitproberen in één van onze zes winkels verspreid over Nederland. Of koop ze snel en gemakkelijk online. Bekijk ons assortiment, ervaar onze ruim 80 jaar ervaring en je weet waarom we groots in wonen zijn!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×