Bijzettafels

(18 resultaten)

De naam bijzettafel doet vermoeden dat het wellicht niet zo'n belangrijk meubelstuk is, maar het tegendeel is meer dan waar. Met een bijzettafel voeg je juist iets extra's aan je interieur toe. Kies voor een bijzettafel die behoort tot de serie waar je bijvoorbeeld ook je salontafel en eettafel op uitgekozen hebt of ga juist bewust voor een totaal andere stijl. Bijzettafels hebben meerdere functies. Zo dienen ze niet alleen ter decoratie: ze zijn ook ideaal om bijvoorbeeld je drankje op te zetten of het boek dat je aan het lezen was even op kwijt te kunnen.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Verschillende soorten bijzettafels

Bij Piet Klerkx vind je bijzettafels in verschillende soorten en maten. Je schuift ze gemakkelijk even naar je toe als je een extra plek nodig hebt om bijvoorbeeld je afstandsbediening op neer te leggen. Krijg je bezoek en is de salontafel net iets te ver voor je gasten om hun drankje op te zetten? Ook dan biedt een bijzettafel uitkomst.

Een bijzettafel die bij jouw woonsmaak past

Je kiest niet zomaar een bijzettafel uit. Je vindt het namelijk belangrijk dat zo'n tafel qua stijl, vorm en formaat ook goed bij de rest van je interieur past. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en we weten zeker dat je een bijzettafel naar je smaak vindt. Ga je voor modern of juist klassiek? Bij ons heb je een ruime keuze en je profiteert bovendien van meer dan 80 jaar aan inkoopervaring. 

Ruime keuze bijzettafels

Moeite met beslissen of weet je niet precies of het nu echt wel in jouw woning past? Vraag dan advies aan één van onze woonadviseurs door geheel vrijblijvend een interieuradvies afspraak te maken.Wil je ook één of meerdere bijzettafels aanschaffen voor in je woning? Breng dan een bezoek aan één van onze zes winkels of neem gemakkelijk en snel een kijkje in ons online assortiment.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×