NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

De ideale salontafel

Wat is nu eigenlijk de meest geschikte salontafel voor in je woonkamer? Die vraag zal bij iedereen een ander antwoord opleveren. De een zoekt een salontafel die vooral functioneel is, terwijl de ander een salontafel uitkiest op basis van het statement dat je met het desbetreffende meubelstuk kunt maken. Waar je ook naar op zoek bent, je weet zeker dat je bij ons een persoonlijk interieur vindt van hoge kwaliteit. Uiteraard altijd perfect passend bij jouw woonsmaak.

Waar komt de naam salontafel vandaan?

Het woord salon komt uit het Frans en betekent kamer. Vroeger was de salon één van de belangrijkste kamer in huis, waar mensen hun gasten ontvingen en konden laten zien hoe goed zij het wel niet hadden. De salontafel vormde dan ook het middelpunt van de kamer waar hij in stond, precies zoals dat nu nog steeds geldt.

Salontafels vind je online of in onze winkels

Wij hebben een ruim assortiment salontafels voor je samengesteld: van modern design tot en met klassiek en landelijk. Stuk voor stuk gemaakt van de beste materialen en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Je kunt je salontafel uitzoeken in één van onze zes fysieke winkels, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling direct in onze online shop te plaatsen. Laat je inspireren en geniet van nu af aan optimaal van je vrije tijd; gewoon lekker in je eigen huis.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×