Verlichting

Altijd licht in huis

Verlichting in alle stijlen en voor elk budget

Goede verlichting is heel erg bepalend voor de sfeer in je huis. Vind je het moeilijk om zelf keuzes te maken? Wij helpen je graag en geheel vrijblijvend. De interieuradviseurs van Piet Klerkx weten als geen ander hoe je van jouw huis een écht thuis maakt. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies. Laat je verrassen en inspireren!

  • De grootste collectie verlichting
  • Alle topmerken onder één dak
  • Alle stijlen voor elk budget

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie

Lampen

Je kunt nog zo'n mooie meubels hebben, zonder lampen en verlichting is je inrichting helemaal niet compleet. Bovendien wordt het 's avonds ook erg lastig om te zien hoe alles eruit ziet. Lampen zorgen niet alleen voor licht als het donker is, ook overdag zijn lampen een belangrijk onderdeel van je interieur. Ze zijn er in allerlei vormen, soorten, kleuren en materialen dus met de juiste lampen kun je een duidelijk statement in je interieur maken.

Lampen voor in de woonkamer

Lampen voor in de woonkamer. Eén van de belangrijkste plekken voor lampen is toch wel de woonkamer. Door de juiste combinatie van meubels en verlichting laat je iedereen versteld staan als ze in je woonkamer zijn. Speel met kleur en effecten of kies er juist voor om rustgevende verlichting te hanteren. Bij Piet Klerkx kun je terecht voor heel veel verschillende soorten lampen die perfect tot hun recht komen in de woonkamer. Wordt het een staande lamp, een hanglamp of gaat je voorkeur uit naar een heuse schemerlamp?

Moderne of klassieke lampen?

Niet iedereen houdt van de meest moderne verlichting. Tegelijkertijd is ook niet iedereen weg van dewat meer klassieke lampen. In het assortiment lampen van Piet Klerkx vind je dan ook een heleboel verschillende stijlen terug. Zo weet je zeker dat iedereen kan slagen tijdens zijn of haar zoektocht naar geschikte verlichting. Combineer vervolgens met geschikte accessoires, zoals mooie vazen of kleurrijke kussens. Zo creëer je een sfeervol geheel, dat helemaal in stijl is met jouw woonsmaak.

Zeer uitgebreide keuze in lampen

Laat je goed informeren door onze woonadviseurs en ga samen op zoek naar de best passende verlichting voor in jouw woning. Of je nu een eenvoudige hanglamp zoekt of van plan bent om het hele huis van nieuwe lampen en verlichting te voorzien: bij Piet Klerkx heb je een ruime keuze. Zo brengt iedereen de gewenste sfeer in zijn of haar huis.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×