Hanglamp

(36 resultaten)

Boven de eettafel, de salontafel of gewoon midden in de kamer: je kunt met hanglampen werkelijk alle kanten op. Of je nu een klassieke lamp zoekt of juist een ultramoderne, je weet zeker dat je bij Piet Klerkx een ruime keuze hebt in hanglampen van topkwaliteit. Weet je nog niet zo goed welke lamp geschikt is voor jouw interieur? Maak dan een afspraak met een van onze woonadviseurs en bepaal samen welke hanglamp bij jouw woonsmaak past. Ook buiten onze openingstijden zijn zij je van dienst.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Hanglampen in de woonkamer

Ook in de woonkamer komen hanglampen veel voor. Meestal vind je ze terug ergens in het midden van de kamer of recht boven de salontafel, net als bij de meeste eettafels. Haal je interieur eenvoudig op door gebruik te maken van een hanglamp die perfect binnen jouw woonstijl past. Retro, klassiek of zeer modern: bij Piet Klerkx heb je op het gebied van hanglampen de keuze uit vele mogelijkheden.

Een hanglamp voor boven de eettafel

De eettafel is de uitgelezen plek om verlicht te worden door een hanglamp. Kies voor sfeervolle verlichting die uitstekend van pas komt bij een intiem diner aan je eetkamertafel, of zorg voor een hanglamp die juist veel licht geeft zodat je prettig aan tafel kunt werken. Bij de meeste hanglampen kun je zelf bepalen hoe hoog (of hoe laag) je deze op wilt hangen, zodat je ze precies af kunt stemmen op jouw voorkeuren.

Ruim assortiment hanglampen bij Piet Klerkx

Ga zelf op onderzoek uit in onze winkels of online of laat je eerst goed informeren door onze woonadviseurs. Zo vind je uiteindelijk de best passende hanglampen voor jouw woning. Profiteer van meer dan 80 jaar aan ervaring en ben direct op de hoogte van de nieuwste woontrends. Bovendien heb je bij Piet Klerkx altijd de grootste keuze in stijlen en merken.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×