Staande lamp

(17 resultaten)

De staande lamp is een uitkomst voor iedere woonkamer. Modern, klassiek, trendy of industrieel; Piet Klerkx beschikt over een ruim assortiment aan staande lampen. Zo kun je precies die lamp uitkiezen die perfect bij je inrichting past. Een staande lamp zorgt namelijk niet alleen voor extra verlichting, maar dient ook als blikvanger in je interieur. Bovendien nemen deze lampen weinig ruimte in beslag en zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Staande lampen zijn praktisch en sfeervol tegelijkertijd; een ware toevoeging aan je woonkamer!

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Sfeermakers

Verlichting bepaalt grotendeels de sfeer in je woonruimte. Niet alleen de kleur en de sterkte van het licht dragen bij aan deze sfeer, maar ook de richting van het licht. Bij een staande lamp kun je kiezen uit verschillende lichtrichtingen. Omhoog schijnende lampen zijn ideaal wanneer je een bepaalde hoek van een ruimte sfeervol wilt verlichten. Een lamp die naar beneden schijnt is daarentegen handig wanneer je een klein oppervlak extra goed wil belichten, bijvoorbeeld tijdens het puzzelen of lezen. Ook kun je voor de combinatie van omhoog en omlaag schijnend licht gaan: een staande lamp met extra leesarm. Afhankelijk van de ruimte en de sfeer die je wilt creëren, kies je een lamp die bij de betreffende ruimte past.

Verschillende modellen

Van modieuze booglamp tot praktische leeslamp en van strakke designlamp tot simpele schemerlamp; staande lampen zijn er in veel verschillende modellen. Wanneer je kiest voor een booglamp kies je voor een lamp die als accessoire dient in je interieur. Dit soort lampen zien we vaak terugkomen in moderne woonruimtes. Een leeslamp daarentegen wordt vaak gekozen vanwege de functionaliteit in plaats van het uiterlijk. Dit soort lampen zien we dan ook vaker terug in slaap­- of studeerkamers. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende onderstukken, zoals een strakke stalen onderkant of een houten driepoot.

Staande lampen koop je bij Piet Klerkx

Wil jij jouw interieur verrijken met een of meerdere staande lampen? Maak dan een afspraak en bekijk ons aanbod in één van onze zes winkels. Wij geven je graag persoonlijk advies en helpen je met het maken van de beste keuze uit ons ruime assortiment!

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×