Vloerlamp

(28 resultaten)

Zet ze neer waar je maar wilt, want met vloerlampen kun je alle kanten op. Een vloerlamp staat logischerwijs op de vloer en is meestal redelijk hoog zodat hij goed de ruimte kan beschijnen waarin hij staat. Veel vloerlampen uit het assortiment van Piet Klerkx zijn ook in hoogte verstelbaar zodat je precies kunt bepalen hoe je je lamp situeert. Niet alleen zorgt de verlichting voor het creëren van extra sfeer, ook het design van de lampen zelf mag er wezen. Of het nu moderne vloerlampen of juist klassieke lampen zijn, ze zien er stuk voor stuk prachtig uit. Kies voor een lamp die helemaal past bij jouw interieur.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Vloerlampen voor elke ruimte

De meest voorkomende plek voor een vloerlamp is de woonkamer, maar ook in slaapkamers kun je ze terugvinden. Ben creatief of laat (als je dat dus niet bent) jezelf goed voorlichten door één van onze woonadviseurs. Zo kom je tot verrassende resultaten en laat je iedereen versteld staan van jouw nieuwste wooncreaties.

Kies jouw ideale vloerlamp

Een ander woord voor vloerlamp is ook wel staande lamp. Bij de keuze voor een geschikte vloerlamp is het vooral belangrijk om te kijken naar de rest van je interieur. Je wilt namelijk wel een lamp die perfect past tussen de andere meubels in de kamer. Denk ook bewust na over de lamp die je in je vloerlamp gaat gebruiken. Met een felle gloeilamp creëer je namelijk een heel andere sfeer dan met een spaar- of ledlamp.

Vloerlampen vind je bij Piet Klerkx

Of je ze nu online of in één van onze zes fysieke winkels aanschaft, je hebt bij ons mogelijkheden te over. Bij Piet Klerkx vind je altijd de nieuwste woontrends en heb je de grootste keuze in stijlen en merken: ook op het gebied van vloerlampen. Haal meer uit jouw droominterieur en voeg de vloerlampen van jouw voorkeur toe.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×