Woonaccessoires

Met kleine veranderingen een nieuw interieur

Woonaccessoires in alle stijlen en voor elk budget

Woonaccessoires maken je huis helemaal af. Maar waar kies je nu voor? Wij helpen je graag en geheel vrijblijvend. De interieuradviseurs van Piet Klerkx weten als geen ander hoe je van jouw huis een écht thuis maakt. Maak een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur- en interieuradvies. Laat je verrassen en inspireren!

  • De grootste collectie woonaccessoires
  • Alle topmerken onder één dak
  • Alle stijlen voor elk budget

Lees Piets liefde voor wonen

En prikkel je inspiratie

  • 156 pagina's aan inspiratie
  • De nieuwste trends
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus

Woonaccessoires

Met de juiste woonaccessoires geef je je interieur in een handomdraai een totaal andere uitstraling mee. Of je nu gebruikt maakt van sierkussens, schilderijen, vloerkleden of een combinatie van al deze accessoires: iedereen zal versteld staan van de nieuwe aanblik van je woning. Grappig toch hoe zo'n op het oog kleine wijziging, zo'n groot effect kan hebben. Bij Piet Klerkx heb je ook nog eens de grootste keuze in stijlen en merken, dus het zal geen probleem voor je zijn om woonaccessoires naar je smaak bij ons te vinden.

Kussens als woonaccessoires

Ga voor een minimale interieurinspanning met een maximaal resultaat. Als je gebruik maakt van kleurrijke sierkussens, verander je gemakkelijk de aanblik van je woon- of slaapkamer. Zeker als je de rest van je meubels neutraal van kleur houdt, kun je door alleen al de kleur van je kussens te veranderen grootse dingen doen. Pas je woonaccessoires aan op het seizoen waarin je leeft of trek je juist niets aan van wat er buiten gaande is en creëer geheel je eigen sfeer.

Woonaccessoires zoals schilderijen en vloerkleden

Wil je die ene kale muur nu eindelijk eens een keertje opfleuren? Wat te denken van een prachtig schilderij. Ook voor dit soort woonaccessoires kun je terecht bij Piet Klerkx. Daarnaast hebben we ook hele mooie vloerkleden en karpetten om je woninginrichting helemaal compleet mee te maken. Voeg daar nog de ruime collectie vazen, schaaltjes, kandelaars en andere accessoires aan toe en je zult zien dat je ogen tekort komt; zowel in één van onze zes winkels als online.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×