Zoeken

Filter

Kapstokken

Product type

Kleur

Prijzen

Kapstokken

(1 resultaat)

Een kapstok is een onmisbaar item in ieder huis. Wanneer je thuiskomt, hang je je jas of sjaal eraan op en als je weggaat, pak je ze weer van de kapstok af. Dankzij de vele stijlen, kleuren en formaten is een kapstok vandaag de dag niet alleen praktisch, maar voegt het ook iets toe aan je inrichting. Of het nu gaat om een grote of kleine ruimte, een klassiek of modern interieur; Piet Klerkx heeft voor iedere wens een geschikte kapstok.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Verschillende modellen

De bekendste modellen zijn het staand en hangend model. Het staand model wordt vaak in de hoek van een ruimte geplaatst en dient tevens als accessoire. Een bijkomend voordeel is dat deze verplaatsbaar is en dus extra praktisch. Hangende modellen worden vaak gebruikt in kleinere ruimtes. Hierbij kun je kiezen uit kapstokhaakjes of een stang met kledinghangers. De haakjes hebben als voordeel dat ze achter een deur of aan de muur gehangen kunnen worden, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Wanneer je kiest voor een stang met kledinghangers creëer je een extra ruimtelijk effect. Bovendien kun je hiermee verschillende kanten op: een stang tussen twee muren, een stang die aan het plafond hangt of een stang met een plank erboven. Voor iedere ruimte is er een geschikte kapstok te vinden.

Creatief met kapstokken

Tegenwoordig worden er steeds vaker speelse en creatieve oplossingen bedacht om een kapstok onderdeel uit te laten maken van het interieur. Een voorbeeld hiervan is de kapstokboom. Bij deze populaire vorm hang je je jas op aan één van de takken. Een andere trend is het kiezen voor een basic kapstok en deze pimpen door beschilderingen, verschillende soorten en kleuren kleerhangers of door er bijvoorbeeld een muursticker achter te hangen. Haakjes op verschillende hoogtes hangen is ook een mogelijkheid. Hiermee bevorder je het speelse karakter. Kortom, er zijn enorm veel mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten.

Persoonlijk advies

De keuze voor een kapstok is niet altijd even gemakkelijk. Maak daarom een afspraak en kom langs in één van onze zes winkels. Wij geven je graag persoonlijk advies en helpen je met het maken van de juiste keuze.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×