NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Grote en kleine schilderijen

Een schilderij hoeft niet altijd groot te zijn. Het ligt er maar net aan wat het doel van zo'n schilderij voor je is en waar het komt te hangen. Overigens wil dat niet zeggen dat als het om een kleine ruimte gaat, je dan ook een klein schilderij moet uitkiezen. Integendeel, vaak werkt het juist extra goed om in zo'n geval een groot schilderij uit te kiezen. Je kunt ook combinaties maken van meerdere kleine schilderijen die bijvoorbeeld tot een serie behoren. Maak het alleen niet te bont: een drukke muur met vele schilderijtjes leidt alleen maar de aandacht af van de rest van je mooie meubels.

Opvallend schilderij in de woonkamer?

Kunst aan de muur is prima, maar doe het wel met mate. Niemand zit te wachten op een kamer of muur die helemaal volgehangen is met schilderijen. Kies juist voor één exemplaar waar je een duidelijk statement mee maakt en dat volop de aandacht trekt. Houd uiteraard wel rekening met de kleurstelling van het schilderij: je wilt namelijk dat het helemaal bij je meubels en woonstijl past.

Prachtige schilderijen vind je bij Piet Klerkx

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod van schilderijen. Er zit er vast eentje tussen die perfect in jouw woning of woonkamer past. Neem een kijkje in ons online assortiment of bezoek één van de zes winkels die we in Nederland hebben.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×