Vloerkleden

(24 resultaten)

Breng warmte en sfeer in huis door bij het inrichten van je woning gebruik te maken van schitterende vloerkleden. In nagenoeg alle kamers van je huis is een vloerkleed op de grond een perfecte woonaccessoire. Doorbreek die strakke en moderne woonkamer met een hoogpolig en kleurrijk vloerkleed of krijg nooit meer koude voeten als je uit bed stapt door bij je bed een kleed neer te leggen. Je kunt een vloerkleed ook prima gebruiken om een duidelijke zit- of televisiehoek te creëren, doordat je de meubels er vlakbij en rond omheen plaatst. Bovendien bescherm je met een kleed ook de vloer die eronder ligt.

NIEUW!: Piet's Magazine

  • Gratis magazine (t.w.v. €5,95)
  • De nieuwste collectie
  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018

Piet Klerkx: ruim aanbod vloerkleden

Bij Piet Klerkx vind je het grootste aanbod meubelen en woonaccessoires van Nederland en daar hoort natuurlijk ook onze collectie vloerkleden bij. Neem eens een kijkje in één van onze zes winkels of bezoek onze website en maak vervolgens een weloverwogen keuze. Vind je het moeilijk om zelf het perfecte vloerkleed uit te zoeken? Maak dan een afspraak met een woonadviseur van Piet Klerkx. Je zult direct merken waarom we groots in wonen zijn.

Een kleed voor ieders smaak en stijl

Als je een vloerkleed wilt aanschaffen, dan vind je het natuurlijk belangrijk dat het helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Het is namelijk wel de bedoeling dat het kleed ook goed past binnen de huidige stijl van je huis. Zo vind je bij ons kleine en grote kleden, voorzien van neutrale kleuren of juist met opvallende dessins.

Soorten vloerkleden

Ga je voor laagpolig of wil je juist de warmte voelen van een hoogpolig vloerkleed? Voeg ook nog andere accessoires aan je interieur toe, zoals een leuk schilderij of een mooie hanglamp. Bij Piet Klerkx heb je de grootste keuze in stijlen en merken. Bovendien kun je bij ons terecht voor een gratis kleur- en interieuradvies. Ideaal, zeker als je op zoek bent naar een geschikt vloerkleed.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×